Ajankohta

17.6.2020 09:00 – 17.6.2020 10:30

Paikka

Webinaari

Järjestäjä

ProCom

Tiesitkö, että coaching perustuu vuorovaikutustaitojen tehokkaaseen käyttöön? Mitä tietoisemmin rakennamme luottamusta, olemme läsnä tilanteissa, kuuntelemme toisiamme aktiivisesti sekä esitämme vahvoja kysymyksiä, sen paremmin asiat työpaikalla ja vapaa-ajalla sujuvat. Coaching-taidoista on hyötyä kenelle tahansa työelämän vuorovaikutustilanteisiin, ja erityisesti esimiehille haasteellisten tilanteiden hallintaan. Tule mukaan oivaltamaan, miten jokainen meistä voi nostaa perinteiset kommunikaatiotaidot kunniaan ja hyödyntää niitä arjen haasteellisissa tilanteissa. 

Tässä tilaisuudessa kuullaan alkuun lyhyt teoria-alustus coachingista ja sen jälkeen keskustellaan Cocommsin toimitusjohtaja ja yrittäjäomistaja Kaija Pohjalan ja VTT:n markkinointi- ja viestintäjohtaja Jenni Santalon johdolla coachingin ydintaidoista sekä coaching-kokemuksesta.

Tilaisuutta isännöi Cocomms. 

Puhujat

KTM Kaija Pohjala on Cocomms Oy:n toimitusjohtaja ja yrittäjäomistaja, viestinnän mentori sekä sertifioitu liikkeenjohdon coach. Kaija on työskennellyt 30 vuotta viestinnän ja yhteiskuntasuhteiden sekä kansainvälisten asiakkaiden parissa teknologia-, finanssi- ja lääke- ja kuluttajasektoreilla sekä julkishallinnossa. Hänen erityisosaamistaan ovat liikkeenjohdon valmennus ja coaching, strateginen konsultointi, yritys- ja muutosviestintä, media- ja kriisiviestintä, media- ja viestintävalmennukset sekä kansainvälinen viestintä.

FM Jenni Santalo on VTT:n markkinointi- ja viestintäjohtaja. Hän on vetänyt vuodesta 2018 parinkymmenen ammattilaisen organisaatiota, joka on vastuussa sidosryhmien mukaan saamisesta ja sitouttamisesta sekä VTT:n vaikuttavuuden esiintuomisesta niin yrityksissä kuin yhteiskunnassa. Ennen VTT:tä hän on työskennellyt erilaisissa markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla

Tilaisuus järjestetään webinaarina. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki lähempänä tilaisuutta. 

Ajankohta: 17.6.2020 klo 9-10.30.

Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille ProComin jäsenille. 

Kirjaudu sisään »

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.