Ajankohta

9.10.2019 09:00 – 9.10.2019 10:30

Paikka

Tapahtumatalo Bank, Unioninkatu 20, 00130 Helsinki

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Melkein täynnä
Selja Tiilikainen, React & ShareTimo Virtanen, React & SharePaula Narkiniemi, Neste

Viestinnän ja sisältöjen laadullinen mittaaminen tuo viestijän työn näkyväksi ja yhdistää organisaation tavoitteet yleisön tarpeisiin. Mittaamisesta onkin puhuttu viestinnän alalla paljon, mutta kukaan ei oikein tunnu tietävän, mitä käytännössä pitäisi tehdä. Aamu ytimessä -puheenvuoro ohjaa lempeästi ja käytännönläheisesti dataohjatun sisällöntuotannon alkuun ja antaa konkreettisia vastauksia analytiikkaan liittyviin kysymyksiin.

Suomalaisen sisältöanalytiikkayritys React & Sharen co-founder Timo Virtanen kertoo tilaisuudessa datan hyödyistä sisällöntuotannossa ja asiakkuuspäällikkö  Selja Tiilikainen neuvoo mittaamisen aloittamisen kanssa. Tilaisuuden tähtenä Paula Narkiniemi Nesteen viestinnästä (Team Lead, Global Content & Channels) sukeltaa konkretiaan Nesteen kokemuksia esimerkkinä käyttäen.

Aamun isäntänä toimii React & Share.

Aika: ke 9.10.2019 klo 9-10.30 (aamupalaa tarjolla klo 8.45 alkaen)
Paikka: Tapahtumatalo Bank, Unioninkatu 20, 00130 Helsinki (Huom! Tilaisuuden paikka muuttunut ProComin toimiston naapurikiinteistöstön remontista aiheutuvan meluhaitan vuoksi.)

Tilaisuutta on mahdollista seurata myös streamin kautta. Linkki streameihin jäsenviestissä. Streamin katsojaksi ei ole tarpeen ilmoittautua etukäteen.

Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille ProComin jäsenille. Lämpimästi tervetuloa!

 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.