Ajankohta

19.8.2020 09:00 – 19.8.2020 10:30

Paikka

webinaari

Järjestäjä

ProCom
Kirsi GotthardtKatja Espo

Aamu ytimessä: "Inspiroiva uudistumisviestintä saa voimansa vahvasta visiosta ja kulttuurista”

CASE IKEA: Globaalista uudistumisviestinnän suunnittelusta lokaaliin toteutukseen

 

IKEA uudistuu isommin kuin koskaan. Rohkeiden, koko toiminnan läpileikkaavien uudistumissuunnitelmien onnistumisen perustana ovat vahva IKEA-kulttuuri ja arvot sekä yhä ajankohtaisempi visio luoda parempaa arkea. Uudistuminen herää henkiin ja saa voimaa inspiroivasta johtamisesta ja viestinnästä. "Hyvin inspiroitu on puoliksi tehty", sanoo IKEA Suomen viestintäjohtaja Kirsi Gotthardt. 

Kirsi Gotthardt johti globaalia IKEA-uudistumisviestinnän suunnittelutyötä 2017-2018 ja nyt vetää uudistumisviestinnän toteuttamista IKEA Suomessa. Tilaisuudessa Kirsi kertoo kokemuksestaan ja tärkeimmistä opeistaan onnistuneesta uudistumisviestinnästä. Tilaisuuden alustaa muutosviestinnän ja muutosjohtamisen asiantuntija, johtava viestintäkonsultti Katja Espo Pohjoisranta BCW:stä.

Tilaisuuden isännöi Pohjoisranta BCW.

 

Puhujat

Kirsi Gotthardt

Kokenut viestinnän ja markkinointiviestinnän ammattilainen, jolla on laajaa kansainvälistä osaamista ja kokemusta yritysviestinnästä ja kaupallisesta viestinnästä. Kirsiä inspiroi työelämässä tällä hetkellä erityisesti uudistuminen, viestinnän ja muutoksen johtaminen sekä vastuullisuus.  

Kirsi uskoo yhteistyöhön ja dialogiin. Hänen mottonsa on “Hyvin inspiroitu on puoliksi tehty”. Kirsi johtaa tällä hetkellä viestintää ja yhteiskuntasuhteita IKEA Suomessa ja on johtoryhmän jäsen. 

 

Katja Espo

Kokenut strategi ja muutosviestinnän ammattilainen, jonka intohimona on erityisesti ihmisnäkökulman vahvistaminen vaativissa prosesseissa. Katjan motto ”Change starts within individual” ajaa häntä jatkuvasti kehittämään keinoja, joita yksilölliset tiedonkäsittely- ja vuorovaikutustavat mahdollistavat muutosten toteuttamisessa. Katja työskentelee strategisena sparraajana Pohjoisranta BCW:ssä.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.