Ajankohta

11.3.2019 09:00 – 11.3.2019 10:30

Paikka

ProComin toimisto, Kasarmikatu 23, 2. krs

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Melkein täynnä

Työn merkityksellisyys ja siihen vahvasti linkittyvä työnantajan arvomaailma ovat tämän ajan isoimpia viestinnällisiä puheenaiheita. Arvojen tulisi kertoa se, minkä puolesta organisaatio on isossa kuvassa ja ohjata työntekijöiden arkisia valintoja. Arjessa koetut arvot voivat kuitenkin olla aivan eri, kuin organisaation viralliset arvot.

SEKin isännöimässä Aamu ytimessä -aamiaistilaisuudessa käsitellään arvoja ja sitä, miten tekoälyä voidaan hyödyntää arvojen luomisessa. SEKin luomassa arvoprosessissa kvalitatiivisesta aineistosta tuotetaan matemaattisella mallilla tuloksia, eli arvioidaan ihmisten käyttämää kieltä. Menetelmä selvittää, mitkä ovat organisaation todelliset koetut arvot henkilöstön näkökulmasta – heidän omilla sanoillaan. Menetelmä tarjoaa helpon ja yksinkertaisen tavan, jolla jokainen voi omin sanoin kertoa näkemyksiään ja tulla kuulluksi arvoprosessissa.

Aamun asiantuntijoina SEKin seniorikonsultti ja valmentaja Janne Saarinen sekä Vimman toimitusjohtaja ja pitkän linjan muutoskonsultti ja valmentaja Sini Vikkula.

Aika: ma 11.3. klo 9-10:30 (aamiaista tarjolla klo 8:30 alkaen)
Paikka: ProComin toimisto, Kasarmikatu 23, 2. krs.

Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille ProComin jäsenille. Tilaisuutta on mahdollista seurata myös stream-yhteydessä. Linkki ProComin stream-alustalle jäsenviesteissä.

Lämpimästi tervetuloa! 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.