Ajankohta

11.11.2020 09:00 – 11.11.2020 10:30

Paikka

webinaari

Järjestäjä

ProCom

Maineen merkitys yritysten ja organisaatioiden olemassaololle on merkittävä ja kasvanut ajassa entisestään. Liian usein sen rakentaminen jää vain viestinnän harteille, vaikka jokaisella organisaation jäsenellä on roolinsa maineen muodostumisessa. Missä tämä organisaatioiden arvokkain aineeton pääomaa syntyy, kuinka sitä voidaan tutkia ja miten siitä luodaan konkreettinen, keskusteltavissa ja johdettavissa oleva voimavara?

Näistä teemoista T-Median kehitysjohtaja, tuoreen maineen johtamisen käsikirjan kirjoittaja Riku Ruokolahti on ProComin toimitusjohtaja Elina Melginin haastateltavana. Keskustelussa syvennytään maineen, liiketoiminnan ja johtamisen väliseen yhteyteen sekä maineen systemaattiseen johtamiseen. Näistä Rikulla on satojen johtoryhmäkeskustelujen kokemus sekä yli sadantuhannen yksittäisen organisaation mainearvion kautta syntynyt ymmärrys.

Ilmoittautumalla mukaan pääset osallistumaan keskusteluun ja tutustumaan osaan Rikun käsikirjan  sisällöstä jo etukäteen. Kirjassa omia kokemuksiaan jakavat Rikun lisäksi myös eturivin johtajat: Lidlin aikaisempi toimitusjohtaja Lauri Sipponen, S-ryhmän vastuullisuusjohtaja Nina Elomaa ja L&T:n yhteiskuntasuhdejohtaja Jorma Mikkonen.

 

Puhujat:

Riku Ruokolahti on T-Median kehitysjohtaja. Hän vastaa Luottamus&Maine-liiketoiminnasta ja valmentaa ylintä johtoa sekä johtoryhmiä kokonaisvaltaiseen maineen johtamiseen. Riku on suorittanut MBA-tutkinnon Henley Business Schoolissa.

FT Elina Melgin on ProComin toimitusjohtaja ja tutkija.

 

Tilaisuus järjestetään webinaarina. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki lähempänä tilaisuutta. 

Ajankohta: 11.11.2020 klo 9-10.30.

Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille ProComin jäsenille. 

Kirjaudu sisään »

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.