Ajankohta

11.3.2020 09:00 – 11.3.2020 10:30

Paikka

Tapahtumatalo Bank, Unioninkatu 22, 00130 Helsinki

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Melkein täynnä
Risto PasanenMaria GnosspeliusJanne SeppänenAntti Tanaka

Viestinnän digitaalinen, integroitu ja dataohjattu tekeminen yhdessä inspiroi uudella tavalla. Mutta miten hallita brändiä ja pitää brändi yhtenäisenä? Nyt Aamu ytimessä tarjoaa sinulle brändinhallintaan digitaalisen viestinnän uusimmat caset, käytännön ideat ja virkistävät näkemykset viestinnän uudistajilta ja brändinvartijoilta. Tule mukaan, et ole yksin! Aamua isännöi Gredi.

 

Puhujat

Risto Pasanen on digitaalisen brändin- ja aineistonhallinnan Suomen johtavan yrityksen Gredin innovatiivinen, inspiroiva ja isosti positiivinen toimitusjohtaja. Risto vetää Aamu ytimessä -keskustelua ja puhuu brändin ja digitaalisen aineistonhallinnan vastuullisesta ekosysteemistä, sekä toimintatapojen, työkalujen ja osaamisen tärkeydestä. 

Maria Gnosspelius on Mannerheimin Lastensuojeluliiton MLL:n viestintäpäällikkö. Case: MLL 100 vuotta -ilmeuudistus. Maria puhuu viestinnän johtamisesta brändin ilmeen uudistuksessa ja yhteisön toiminnan ymmärtämisestä, hallinnasta ja kehittämisestä.

Janne Seppänen on Tampereen yliopiston professori ja Suomen johtavia visuaalisen kulttuurin ja mediayhteiskunnan tutkijoita. Hän kouluttaa journalisteja ja kirjoittaa suosittua Mediayhteiskunta-blogia. Janne puhuu uuden brändianalyysin kautta strategisesta visuaalisen viestinnän taitojen kehittämisestä ja brändien vahvojen tunnemielikuvien käytöstä.

Antti Tanaka on ollut digitalisaation johtotehtävissä vuosikymmeniä, muun muassa Verkkokauppa.com:illa, ja nykyään hän vastaa Stockmannin monikanavaisuudesta Omnicommerce-kehitysjohtajana. Case: Stockmann - uudelleensyntyminen. Antti puhuu johtamisessa asiakkaan ymmärtämisestä, somessa informaation keräämisestä ja käytöstä, sekä integroidusta markkinoinnista ja siilojen poistosta.

Ajankohta: ke 11.3.2020 klo 9.00–10.30 (aamukahvi tarjolla klo 8.30 alkaen)
Paikka: Tapahtumatalo Bank, Unioninkatu 22, 00130 Helsinki

Tilaisuutta on mahdollista seurata myös streamin kautta. Linkki streameihin jäsenviestissä. Streamin katsojaksi ei ole tarpeen ilmoittautua etukäteen.

Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille ProComin jäsenille. Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.