Ajankohta

12.6.2020 09:00 – 12.6.2020 10:30

Paikka

Webinaari

Järjestäjä

ProCom

Big Datan, tekoälyn ja datatalouden ajassa yritysten mahdollisuudet ja uhat kytkeytyvät yhä tiiviimmin dataan sekä sen hankkimisen, hyödyntämisen, jakamisen ja johtamisen kysymyksiin. Tässä Aamu ytimessä -tilaisuudessa tutustutaan integroituun tietotilinpäätökseen! Tietotilinpäätös auttaa ymmärtämään datan merkityksen yrityksen arvontuotannolle ja viestimään siitä eri sidosryhmille. Lisäksi se lisää luottamusta tuomalla näkyviin tavoitteet ja vastuulliset käytännöt, jotka liittyvät dataa keräämiseen, hallintaan, jakamiseen ja hyödyntämiseen.

Integroidun tietotilinpäätöksen näkökulmia, avainkäsitteitä sekä hyötyjä esittelee konseptia kehittävä asiantuntijayritys Functos. Lisäksi kuullaan OP:n kokemuksia tietotilinpäätöksestä sekä yleisemmin datan merkityksestä ja vastuullisesta hyödyntämisestä OP-ryhmässä.

Tilaisuutta isännöi Functos. 

Puhujat

Mikko Merisaari, Functos

Functosissa tietotilinpäätöksistä sekä konseptin kehittämisestä vastaava Mikko Merisaari on analyyttisesti utelias yritys- ja vastuullisuusviestinnän sekä sijoittajasuhteiden kokenut tekijä, joka rakastaa vaativia muutos- ja kehitystilanteita. Mikko auttaa suomalaisia yrityksiä ja johtajia onnistumaan sijoittajien, asiakkaiden, oman henkilöstön ja median kanssa.

Taneli Hassinen, Functos

Taneli Hassinen on kokenut viestintäalan ja organisaatioiden kehittämisen ammattilainen. Hän on ollut vastuutehtävissä Finnairissa, SRV:ssä ja Taalerilla. Taneli tarkastelee organisaatioita niiden strategisista tavoitteista käsin ja auttaa muuttaman niitä yrityksen lisäarvoksi. Näistä tarpeista on syntynyt myös tietotilinpäätöksen konsepti.

Sameli Mäenpää, OP Ryhmä

Sameli Mäenpää on OP Ryhmän tietojohtaja, joka vastaa Suomen suurimpiin kuuluvasta tietopääomasta ja sen hyödyntämisestä yli 2 miljoonan omistaja-asiakkaan finanssiryhmässä. Mäenpäällä on pitkä kokemus teknologiasta, datataloudesta sekä start-upeista, joista merkittävin on SuoraTyö.fi.

 

Tilaisuus järjestetään webinaarina. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki lähempänä tilaisuutta. 

Ajankohta: pe 12.6.2020 klo 9-10.30.

Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille ProComin jäsenille. 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.