Ajankohta

27.3.2019 09:00 – 27.3.2019 10:30

Paikka

ProComin toimisto, Kasarmikatu 23 A, 2. krs

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Melkein täynnä

Teknologinen murros, poliittinen polarisaatio, kestävän kehityksen ongelmat: toimintaympäristömme on dramaattisessa muutoksessa. Yritykset ja yhteisöt alaan katsomatta ovat ennennäkemättömien haasteiden edessä. Miten liiketoiminnan uudessa todellisuudessa tulee luovia, kun luottamus, maine ja vastuullisuus määrittävät yritysten ja yhteisöjen menestyksen mahdollisuuksia?

Muun muassa näistä teemoista keskustelemme maaliskuun Aamu ytimessä -tilaisuudessa. Keskustelua pohjustavat T-Median Sari Kuvaja ja Jirimiko Oranen. Sari kertoo puheenvuorossaan, miten yritysvastuu ajaa organisaation strategian ytimeen. Jiri kuvaa, millaisin perusteluin organisaation ylin johto, hallitus ja omistajat ovat taatusti vastaanottavaisia vastuullisuusasioille.

Aika: Keskiviikko 27.3.2019 klo 9.00–10.30 (aamukahvit tarjolla klo 8.30 alkaen)

Paikka: ProComin toimisto, Kasarmikatu 23 A, 2. krs

Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös stream-yhteydellä. Linkki stream-alustalle jäsenviesteissä. Etäosallistujaksi ei ole tarpeen ilmoittautua etukäteen.

Tilaisuus on avoin ja maksuton ProComin jäsenille. Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.