Ajankohta

11/2017 (tarkentuu myöhemmin)

Paikka

ProComin koulutustilat, Kalevankatu 30, 7. krs., 00100 Helsinki

Hinta jäsenille

475 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

625 € + alv 24%

Tapahtumaluokka

Koulutus, AsiakkuusPRO

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Tilaa on vielä

Tyytyväinen asiakas on yrityksen paras brändilähettiläs. Asiakaskokemus ei muodostu yksittäisestä kohtaamisesta tai kohtaamisista. Se on matka, parhaimmillaan päättymätön sellainen, jota tulee tarkastella kokonaisuutena. Kokemus perustuu kaikkiin niihin kohtaamisiin, mielikuviin, tietoon ja tunteisiin, joita asiakkaalla on tuotteen tai palvelun tarjoajasta. Kuuletko ja kuunteletko sinä, mitä mieltä asiakkaasi ovat sinusta? Hyödynnätkö tätä tietoa systemaattisesti? Kuinka onnistut ainutlaatuisen asiakaskokemuksen luomisessa? Mistä ja miten positiivisen muistijäljen jättävä asiakaskokemus syntyy?

Asiakaskokemuksen kehittäminen ja johtaminen on päivän koulutus, joka lisää osallistujien ymmärrystä asiakaskokemuksesta ja tarjoaa työkaluja sen kehittämiseksi. Teemoihin pureudutaan esimerkkien ja käytännön harjoitusten avulla.Koulutus on mahdollista suorittaa yksittäisenä koulutuspäivänä tai osana ProComin AsiakkuusPRO-ohjelmaa.

 

KENELLE?

Koulutus on suunnattu viestinnän ammattilaisille ja monialaisissa asiantuntijatehtävissä toimiville henkilöille, jotka haluavat syventää osaamistaan asiakaslähtöisen kulttuurin ja asiakaskokemuksen kehittämisessä.

 

PÄIVÄN SISÄLTÖ

Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia aiheita:

 • Miksi asiakaskokemus on nykyisin yhä tärkeämmässä roolissa?
 • Mikä asiakaskokemus?
 • Mitä on asiakaskokemus monikanavaisessa ympäristössä?
 • Asiakaskokemuksen muodostuminen: Mistä ja miten asiakaskokemus syntyy?
 • Asiakastyytyväisyyden mittaaminen
 • Asiakasymmärrys, -kuuntelu ja -viestintä: Kuinka kehittää ja johtaa asiakaskokemusta?
 • Millä keinoin viestinnän ammattilaiset voivat vaikuttaa asiakaskokemukseen?
 • Miten asiakaskokemuksella luodaan kilpailuetua?
 • Teoriaa, case-esimerkkejä ja harjoituksia

 

Päivästä sanottua:

 • "Innostuin asiakaskokemusajattelusta todella paljon tämän koulutuksen ansiosta ja uskon, että se vaikuttaa jatkossa työhöni ja ehkä myös uraani pidemmällä aikavälillä."
 • "Juuri tällaista koulutusta viestijät tarvitsevat, jos he aikovat menestyä työssään tulevaisuudessa ja olla oikeasti merkittäviä ja vaikutusvaltaisia henkilöitä omissa organisaatioissaan."
 • "Itsellä on myös markkinointitaustaa, mutta tämä koulutus tuntui kolahtavan hyvin myös päätoimisiin tiedottajiin."

 

PÄIVÄN TAVOITE

Koulutuspäivän tavoitteena on tarjota osallistujille yleiskatsaus asiakaskokemuksen elementteihin sekä konkreettisia työkaluja asiakaskokemuksen kehittämiseen ja johtamiseen.

 

VALMISTAUTUMINEN KOULUTUKSEEN

Osallistujille lähetetään lähellä koulutuksen ajankohtaa ennakkotehtävä tai -kysely, jonka pohjalta koulutus räätälöidään mahdollisimman hyvin osallistujien lähtötilannetta ja toiveita vastaavaksi.

 

KOULUTTAJA

Päivän kouluttajana toimii asiakkuuskokemusten suunnittelutoimisto Shiruten toimitusjohtaja ja maailmanlaajuisen Customer Experience Professionals Associationin (CXPA) Suomen toiminnanjohtaja Sirte Pihlaja (Certified Customer Experience Professional).

Sirte auttaa yritysten johtoa ja päättäjiä parantamaan tuottoja aitoon asiakasymmärrykseen perustuen. Hän haluaa tuoda asiakasajattelun osaksi jokaisen organisaation kulttuuria, jotta se ei jäisi vain sanahelinäksi. Maailmanlaajuisesti tunnettu alansa huippuasiantuntija on palkittu kansainvälisesti elämäntyöstään asiakkuuskokemusosaamisen edistämiseksi. Lisätiedot: https://fi.linkedin.com/in/sirte

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Hinta
Koulutuksen hinta on ProComin jäsenille 475 euroa + alv. 24 %, muille 625 euroa + alv. 24 %. Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin sekä kahvi- ja lounastarjoilun.

Mikäli organisaatiostasi osallistuu koulutukseen kaksi tai useampi henkilöä, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli suoritat AsiakkuusPRO-kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuuden hintaan.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Huom! ProComin jäsen, varmistaaksesi koulutuksen osanottajamaksun jäsenhintaan, muistathan kirjautua jäsensivuille alla olevasta linkistä.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.
 

Kiinnostuitko uudesta AsiakkuusPRO-valmennusohjelmasta? Kysy lisää ProComin toimistolta: laura.kaustinen@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

Tiesithän, että ProComin koulutustila on jäsenten vuokrattavissa, joko sisäisiin koulutuksiin tai vaikkapa lehdistötilaisuuksien pitämiseen? Kysy lisää ProComin toimistolta procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

Kirjaudu sisään »

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Maksajan tiedot