Ajankohta

10.9.2019 09:00 – 10.9.2019 16:00

Paikka

Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A, 00530 Helsinki / HUOM! Koulutuksen paikka muuttunut ProComin naapurikiinteistön remontin vuoksi

Hinta jäsenille

475 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

625 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Melkein täynnä

Milloin sinun kannattaa osallistua tähän koulutukseen?

On aivan sama montako viestiä lähetät, missä kanavassa ja kenelle, jos viestisi teho on heikko. Huonolaatuinen viesti on suurin piirtein yhtä tehokas, kuin postittaisit tyhjiä sähköposteja tai papereita vastaanottajalle. Kukaan ei reagoi mitenkään.

Jos sinua joskus turhauttaa se, että viesti ei oikein mene perille tai et tiedä meneekö, silloin tämä koulutus on sinua varten. Koulutus sopii sinulle myös silloin, jos haluat saada viestinnälläsi aikaiseksi toimintaa ja mieluiten nopeasti.

Ei ole väliä teetkö viestintää työsi ohessa, organisaation sisällä, ulkopuolella, sidosryhmille tai asiakkaille. Ihmisen psykologia pysyy samana. Osallistumalla tähän päivään opit viestimään niin, että ihminen kiinnostuu ja hänen on lähes pakko reagoida viestiisi jotenkin. Saat myös ymmärryksen siitä, mitkä kuusi asiaa vaikuttavat jokaisen meidän päätöksentekoon lähes kaikessa ja kaiken aikaa.

On vain yksi paikka missä tämän huomaa todella helposti: se on copywriting eli myyvän tekstin kirjoittaminen. Kun kirjoittaa ja tavoitteena on saada kauppaa kirjoittamisen voimalla, palautetta saa jatkuvasti. Silloin asiakas joko ostaa tai ei osta. Se on tyly oppikoulu viestinnän tehosta, jossa näkee nopeasti mikä toimii ja mikä ei.

 

Tässä koulutuksessa opit

 • Mitkä kuusi psykologista vipua vaikuttavat eniten ihmisen päätöksentekoon. Jos näitä ei ota huomioon, ne toimivat aina sinua vastaan.
 • Empatiaa. Tämä on viestinnän tehon kannalta absoluuttisen tärkeää. Pystyä viettämään hetki toisen ihmisen saappaissa.
 • Ymmärtämään itseäsi paremmin. Meidän on tutustuttava olentoon nimeltä ihminen paremmin ja niihin tekijöihin, mitkä vaikuttavat hänen toimintaansa. Nämä tekijät vaikuttavat myös sinuun ja minuun.
 • Kirjoittamaan ja viestimään tehokkaammin. Erilaisia ”myynnillisen” kirjoittamisen saloja, joita voit salakavalasti hyödyntää myös omassa työssäsi (ryhtymättä kuitenkaan ”myymään”)
 •  Ajattelemaan viestinnästäsi tavoitteellisemmin: Mitä yritän saada aikaan? Miksi edes kirjoitan tätä viestiä?
 • Kuinka viestiä henkilökohtaisemmin, enemmän ihon alle ja tehokkaammin?
 • Miten voit kertoa asioita konkreettisemmin eli kuinka tehdä höpönlöpöstä tiukkaa tykitystä?

 

Koulutuspäivän sisältö

08.309.00 aamiaista tarjolla (Paasiravintola, 2. krs)

09.00–12.00 (kokoustila Karuselli, 0. krs)

Aamupäivä vastaa enemmän kysymykseen ”miksi?” Miten asiat toimivat ja miten se näkyy?

 • Kuinka paljon se ”miten” viesti on kirjoitettu vaikuttaa?
 • Väärinkäsityksiä viestinnästä – ne asiat, mitä äidinkielen tunneilla ei opetettu
 • 6 psykologista oikopolkua, jotka vaikuttavat päätöksentekoomme
 • Miten hyödynnät ”myynnillisiä” tekniikoita omassa viestinnässäsi
 • Tarinoita, testejä ja esimerkkejä omasta työstäni

12.00–13.00  Lounas (Paasiravintola, 2. krs)

13.00–16.00 (kokoustila Karuselli, 0. krs)

Iltapäivällä käymme läpi paljon ”miten” kysymyksiä:

 • Miten laitat aamupäivän asiat käytäntöön sinun työssäsi?
 • Mitä voit tehdä oppimillasi asioilla?

Sovellamme aamupäivän teoriaa käytäntöön harjoittelemalla. Leikitään myös leikkiä nimeltä ”Miten minä kirjoittaisin sinun viestisi, jos olisin sinä?”

 

Päivän kouluttaja

Timo Hyväri on kirjailija, valmentaja ja suoramyynnin ammattilainen. Timo on toiminut yrittäjänä viestinnän ja erityisesti suoramyynnillisen viestinnän parissa jo 9 vuoden ajan. Hän on rakentanut yhtiökumppaninsa kanssa yli 25 sisältösivustoa nettiin, luonut lukuisia verkkovalmennuksia ja auttanut itseään ja asiakkaitaan myymään netissä asiantuntemustaan miljoonilla euroilla. Työnsä ohella hän on kirjoittanut kirjan Sopeutumattomat – Tee intohimostasi tai osaamisestasi menestystarina, joka julkaistiin marraskuussa 2017. Kirjan ensimmäinen painos myytiin loppuun tammikuussa.

 

Paikka

Koulutus järjestetään Paasitornissa, osoitteessa Paasivuorenkatu 5 A, 00530 Helsinki.
Tarkemmat saapumistiedot: 
https://www.paasitorni.fi/yhteystiedot/saapuminen/

 

Hinnat ja ilmoittautuminen

Hinta

Koulutuksen hinta on ProComin jäsenille 475 euroa + alv. 24 %, muille 625 euroa + alv. 24 %. Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin sekä kahvi- ja lounastarjoilun.

Mikäli organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli suoritat ProComPRO-kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuutesi hintaan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella viimeistään 3.9.2019 mennessä. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Huom! ProComin jäsen, varmistaaksesi koulutuksen osanottajamaksun jäsenhintaan, muistathan kirjautua jäsensivuille alla olevasta linkistä.

Peruutusehdot

Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

Kiinnostuitko MarComPRO-valmennusohjelmasta? Kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.