Ajankohta

24.9.2019 09:00 – 24.9.2019 16:00

Paikka

ProComin koulutustilat, Kasarmikatu 23A5, 00130 Helsinki

Hinta jäsenille

475 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

625 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Tilaa on vielä

Corporate Governance – mitä se tarkoittaa ja kuinka se toimii yrityksessä? Mitkä ovat omistajien, hallituksen ja johdon roolit päätöksenteossa ja tilivelvollisuudessa? Miten johto ja omistajat voivat kommunikoida? Miten Corporate Governance vaikuttaa viestintään?

Tässä koulutuksessa perehdyt Corporate Governanceen eli yritysten hyvään ja huonoon hallintotapaan. Corporate Governance on järjestelmä, jonka avulla omistajat johtavat ja kontrolloivat yritystoimintaa . Listayhtiöissä sen tavoitteena on kehittää toimintatapoja ja sijoittajille annettavan  tietoa laatua sekä lisätä valikoiden avoimuutta yrityksen johtamisjärjestelmistä. Nämä vaikuttavat myös viestintään.

Koulutuspäivä on suunniteltu erityisesti listayhtiöiden näkökulmasta, mutta soveltuu myös muiden organisaatioiden edustajille, jotka haluavat perehtyä yrityksen hallintoon. Koulutus on mahdollista suorittaa yksittäisenä kokonaisuutena tai osana KasvuPRO-koulutusohjelmaa.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Koulutuspäivässä käsiteltäviä teemoja ovat muun muassa:

  • Mitä Corporate Governance on ja kuinka se toimii yrityksissä?
  • Miten Corporate Governance vaikuttaa yrityksen viestintään?
  • Miksi omistajalla on merkitystä?
  • Miten johto ja omistaja voivat kommunikoida?
  • Mitä johto ja omistaja tavoittelee kommunikoinnissa ja mitä haasteita siinä on?
  • Miten palkitsemisella voidaan yhdistää omistajan ja johdon tavoitteet?

Näihin kysymyksiin perehdytään sekä teorian tasolla että käytännön esimerkein.

KENELLE?

Koulutus on suunniteltu viestintäammattilaisille, jotka haluavat perehtyä yrityksen hyvään ja huonoon hallintotapaan.  Teemaa lähestytään erityisesti listayhtiöiden näkökulmasta. Päivä soveltuu hyvin myös muiden organisaatioiden edustajille, jotka haluavat perehtyä yrityksen hyvään hallintoon ja syventää osaamistaan tällä alueella.

KOULUTTAJA

Päivän kouluttaja Seppo Ikäheimo toimii Aalto yliopiston kauppakorkeakoulun professorina, erikoisalueenaan corporate governance, sekä laskentatoimen laitoksen johtajana. Hän on julkaissut kirjoja ja tieteellisiä artikkeleita omistuksesta, yrityksen hallinnoinnin laadusta, taloudellisesta tiedottamisesta, hallitustyöskentelystä, palkitsemisesta ja riskien hallinnasta. Käytännössä Seppo Ikäheimo on toiminut välimiesoikeuden tuomarina ja asiantuntijana useissa oikeudenkäynneissä, lainsäädännön valmistelussa sekä konsultoinut yrityksiä palkitsemiseen, hallitustyöskentelyyn, yrityskauppoihin ja taloudelliseen tiedottamiseen liittyen.

Hinnat ja ilmoittautuminen

Hinta
Koulutuksen hinta on ProComin jäsenille 475 euroa + alv. 24 %, muille 625 euroa + alv. 24 %. Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin sekä kahvi- ja lounastarjoilun.

Mikäli organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli suoritat KasvuPRO-kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuuden hintaan.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella viimeistään 10.9.2019. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

Kiinnostuitko KasvuPRO-valmennusohjelmasta? Kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

Kirjaudu sisään »

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Maksajan tiedot

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.