Ajankohta

18.11.2020 09:00 – 18.11.2020 10:00

Paikka

Online

Järjestäjä

ProCom

Digitaalisten palvelujen saavutettavuus on ajankohtainen aihe ja viranomaisten onkin jo pitänyt muuttaa digitaaliset palvelunsa saavutettavuusdirektiivin mukaiseksi 23.9.2020 mennessä. Muidenkin organisaatioiden kuin virastojen asiakkaat hyötyvät paremmasta saavutettavuudesta.

Digijaoksen tapahtumassa jätetään suurin omistettu kanava eli verkkosivu vähemmälle huomiolle ja keskitytään jaoslaisten toiveesta seuraaviin kanaviin: videot, podcastit sekä sosiaalisen median kanavat (Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter).

Miten tekstitykset ja eri kieliversiot tulee ottaa huomioon videoissa? Miten tehdä kuuloon perustuvasta podcastista saavutettava? Entä sosiaalisen median sisällöistä?

Tietämystään jakamaan webinaariin olemme saaneet Celian saavutettavuusasiantuntijat Kirsi Ylänteen, Johannes Kosken, Miia Kirsin ja Assi Salon.

Celia on opetus- ja kulttuuriministeriön ohjauksessa toimiva virasto. Keskeisiä toimintoja ovat lukemisesteisille suunnatut kirjastopalvelut sekä saavutettavuuden ja saavutettavan julkaisemisen edistäminen Suomessa.

Halutessasi voit tutustua saavutettavuusvaatimuksiin täältä

https://www.saavutettavuusvaatimukset.fi/

 

Tilaisuus on avoin ja maksuton ProComin jäsenille. Tervetuloa mukaan!

Aika: ke 18.11. klo 9-10

Kirjaudu sisään »

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.