Ajankohta

11.4.2019 08:30 – 11.4.2019 10:30

Paikka

Microsoft, Keilalahdentie 2-4, 02150 Espoo

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Täynnä

Yhteisötyökalujen käyttöönotto: Yhteistyön uusi kausi

Miten tehdään ympäristö, jossa yhteistyö ja viestintä toimii ihmisten ja tiimien välillä, vaikka etäisyyttä tai aikaeroa olisi huimasti? Vierailemme Microsoftilla, jossa aamuseminaarin aiheena on digitaalinen yhteistyö ja sisäisen viestinnän muutos. Kanavat lisääntyvät sisäisesti ja ulkoisesti - miten käy viestinnän selkeyden?

Digitaalisen yhteistyön parissa kuulemme, miten Microsoft Teams tuo tiimit ja ihmiset yhteen, miten käyttöönotto parhaiten sujuu, millä vinkeillä Teams-yhteistyö lähtee rokaten käyntiin ja mitä hyötyä tästä kaikesta on. Tarjolla käytännön esimerkkejä (myös muista Teamsia käyttävistä organisaatioista), varmasti inspiroivaa keskustelua yhdessä ja pientä aamupalaa.

Keskustelua alustavat Microsoftin viestintäjohtaja Anne Alarotu, Teamsin tuotemarkkinointipäällikkö Harri Mikkanen sekä työkseen yhteisötyökalujen käyttöönottoja vauhdittava Heidi Selkäinaho Somepointilta.

Aika: to 11.4. klo 08.30 – 10.30 
Paikka: Microsoft, Keilalahdentie 2-4, 02150 Espoo

Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille ProComin jäsenille. 
Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.