Ajankohta

6.11.2020 09:00 – 6.11.2020 10:00

Paikka

Microsoft Teams

Järjestäjä

ProCom

Yhteistyö muuttuu jatkuvasti – miten Microsoft Teams tukee tätä?

Koronapandemian myötä monet meistä tekevät töitä hybridimallissa, välillä toimistolla, välillä etänä. Miten teknologiasta saa parhaimman hyödyn irti oman ja työyhteisön yhteistyön vahvistamiseksi?

Tervetuloa ProComin digijaoksen ja Microsoftin yhteiseen aamukeskusteluun, jossa kuulemme, millaisia uusia ominaisuuksia Microsoft Teamsiin on tulossa ja miten ne auttavat myös viestijää fasilitoimaan entistä antoisampaa yhteistyötä, kehittämään sisäistä viestintää ja viemään omaakin yhteistyötä eteenpäin.

Aika: pe 6.11. klo 9-10
Paikka: Microsoft Teams 

Microsoftin tuotemarkkinointipäällikkö Harri Mikkanen ja tekninen asiantuntija Jari Tuisku kertovat ensin viestijöille Teamsin kiinnostavimmista uudistuksista ja sen jälkeen on reilusti aikaa yhteiselle keskustelulle.

Jos työn muutos kiinnostaa enemmänkin, Microsoft on tehnyt syksyllä yhdessä YIT:n kanssa selvityksen ’7 oppia työn tulevaisuudesta’, jossa kootaan yhteen työn muutosta 20 yritysjohtajan, tutkijan ja asiantuntijan näkemysten perusteella.

Tilaisuus on avoin ja maksuton ProComin jäsenille. 

Virtuaalisesti tervetuloa!

Kirjaudu sisään »

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.