Ajankohta

16.11.2021 09:00 – 16.11.2021 14:00

Paikka

Webinaarikoulutus

Hinta jäsenille

330 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

440 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

AJANKOHTAISTA

Koulutus järjestetään webinaarina.

 

KOULUTUSPÄIVÄ

Kuinka sisällöntuottaja voi varmistaa, että juuri heidän sisältönsä nousee heille oleellisissa hauissa esiin? Miksi tietyt sisällöt sijoittuvat hyvin Googlessa? Ainoastaan sisällön julkaiseminen sivustolla ei riitä, vaan sisältöjä tehdessä tulee ymmärtää myös hakukoneen logiikkaa ja kriteerejä laadukkaasta sisällöstä. Tässä koulutuspäivässä tutustumme hakukoneoptimointiin ja syvennymme siihen, kuinka sisällöntuotannon eri vaiheissa huomioidaan hakukoneiden käyttäjät sekä kuinka datan avulla luodaan parempia sisältökokonaisuuksia ja saavutetaan parempia tuloksia. Koulutuspäivän jälkeen ymmärrät, miksi osa sisällöistä menestyy ja osa ei tuota lainkaan haluttuja tuloksia ja osaat hyödyntää avainsanadataa sekä välttää suurimpia virheitä hakukoneystävällisen sisällön tuottamisessa.

Koulutus on osa DigiPRO-koulutuskokonaisuutta.

 

OHJELMA

  • Tutustuminen hakukoneoptimointiin: mitä se on ja miten sitä tehdään?
  • Hakukoneiden logiikan ymmärtäminen: miksi juuri tietyt sisällöt sijoittuvat hyvin Googlessa?
  • Avainsanatutkimuksen perusteet: kuinka datan avulla saadaan sisällöistä enemmän irti?
  • Opastusta ja harjoitteita avainsanatyökalujen käyttöön.
  • Linkityksen merkitys: miksi ulkoisista ja sisäisistä linkeistä on hyötyä hakukonenäkyvyydelle?
  • Mitä sisällön julkaisun jälkeen: mitä toimenpiteitä tarvitaan seuraavaksi ja kuinka onnistumisia voidaan mitata?

 

KENELLE

Koulutus on suunnattu viestinnän ja sisällöntuotannon ammattilaisille, jotka haluavat kehittää osaamistaan digitaalisten sisältöjen tuottamisen ja markkinoinnin saralla. Koulutus ei vaadi teknistä osaamista, maksullisia työkaluja tai etukäteisosaamista hakukoneoptimoinnista. Koulutuspäivän jälkeen ymmärrät, miksi osa sisällöistä menestyy ja osa ei tuota lainkaan haluttuja tuloksia sekä osaat hyödyntää avainsanadataa ja välttää suurimpia virheitä hakukoneystävällisen sisällön tuottamisessa.

 

KOULUTTAJA

Juuso Kataja toimii Tulos Helsingillä hakukoneoptimoinnin konsulttina erikoistuen erityisesti sisältöjen pariin. Juuso on pitkän linjan sisältömarkkinoinnin osaaja, ja toiminut alalla jo yli kolmetoista vuotta ja kouluttanut muun muassa useita copywritereita ja inhouse-tiimejä tuottamaan hakukoneystävällistä sisältöä. Juuso on koulutukseltaan web-suunnittelija ja toiminut useiden sivustojen ja verkkokauppojen rakennuksessa, joten hän ymmärtää myös hyödyt ja haasteet sisältöjen sovittamisesta yhteen teknisen toteutuksen kanssa.

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Koulutuksen hinnasto:

  • Etänä osallistuminen, webinaari (jäsenhinta) 330 €
  • Etänä osallistuminen, webinaari (ei jäsenet) 440 €

Hintoihin lisätään alv. 24 %.

Mikäli organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli suoritat ProComPRO-kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuutesi hintaan.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Huom! ProComin jäsen, varmistaaksesi koulutuksen osanottajamaksun jäsenhintaan, muistathan kirjautua jäsensivuille alla olevasta linkistä.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3–13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

 

KIINNOSTAAKO LAAJAN KOULUTUSOHJELMAN SUORITTAMINEN?

Kiinnostaisiko sinua ProComPRO-valmennusohjelman suorittaminen? Tämän koulutuksen voi suorittaa osana ProComPRO-koulutusohjelmaa, josta osallistuja saa todistuksen koulutukset suoritettuaan. Kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775 tai lue lisää täällä.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Maksajan tiedot

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.