Ajankohta

3.9.2020 09:00 – 4.9.2020 17:00

Paikka

Hotelli Kämp tai webinaari

Hinta jäsenille

295 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

320 € + alv 24%

 

Helsinki Ethics 2020 - Kansainvälinen median ja viestinnän etiikan hybridikonferenssi   

 

ProCom järjestää 3.–4.9.2020 kaksipäiväisen kansainvälisen konferenssin Ethical Issues in Communication, PR and the Media. Konferenssissa käsitellään viestinnän ja median etiikkaan, sananvapauteen sekä mediamaiseman muutoksiin liittyviä ajankohtaisia ja kriittisiä kysymyksiä.

HUOM! Tapahtuma toteutetaan hybridinä eli voit valita, osallistutko paikan päällä Hotelli Kämpissä vai etänä striimin välityksellä. Katso eri lippuvaihtoehtojen hinnat alempaa. 

 

Konferenssin puhujakaarti on hyvin asiantunteva. Pääpuhujina ovat Pulitzer-palkittu tutkiva journalisti, Guardianin ex-päätoimittaja Alan Rusbridger, UK:n hallituksen ylin viestintävirkamies Alex Aiken, kirjailija Sofi Oksanen ja konstruktiivisen journalismin liikkeen perustaja Ulrik Haagerup. Lisäksi puhujina mm. Sitran yliasiamies, Euroopan komission entinen varapuheenjohtaja Jyrki Katainen sekä useita tunnettuja ja palkittuja vaikuttajia, journalisteja, akateemikkoja sekä kansainvälisten järjestöjen etiikka-asiantuntijoita.

Konferenssi on ainutlaatuinen, sillä tapahtuma kokoaa yhteen viestijät ja journalistit sekä akateemiset tutkijat ja käytännön tekijät. Tapahtumaan odotetaan noin 200 etiikasta kiinnostunutta osallistujaa, joista osa osallistuu paikan päällä ja osa verkossa.

ProCom on konferenssin pääjärjestäjä Viestinnän eettisen neuvottelukunnan VENin, sen saksalaisen ja itävaltalaisen sisarjärjestön sekä International Communication Consultancies Associationin ICCOn tuella. ProComille konferenssin järjestäminen on yksi ilmentymä yhdistyksen strategiasta, jossa painotetaan ProComin ja Suomen vahvuusalueita eettisen viestinnän, sananvapauden ja demokratian edistäjänä.

HelsinkiEthics2020-tapahtuman kumppaneihin ja tukijoihin kuuluvat mm. Unesco, Finnair, Helsingin kaupunki sekä Helsingin Sanomain Säätiö. Kumppanuuksista neuvotellaan edelleen.

Konferenssin suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Lue lisää ja osta lippu tapahtuman verkkosivuilta: https://helsinkiethics2020.com/

 

 

Osallistumismaksu

 

Kahden päivän lippu

EARLY BIRD -hinta
KUN ILMOITTAUDUT 30.6.2020 MENNESSÄ:

Online-osallistuminen jäsenille 295 €, muille 320 €.
Live-osallistuminen jäsenille 590 €, muille 640 €.

Kun ilmoittaudut 1.7.2020 tai sen jälkeen:
Online-osallistuminen jäsenille 345 €, muille 370 €.
Live-osallistuminen jäsenille 690 €, muille 740 €.

 

Päivän lippu

Online-osallistuminen jäsenille & muille 185 €.
Live-osallistuminen jäsenille & muille 390 €.

Kaikkiin hintoihin lisätään alv. 24%

 

ProCom haluaa toimia vastuullisesti ja viranomaisten ohjeiden mukaisesti estääkseen osaltaan pandemiaksi muuttuneen koronaviruksen leviämistä. Annoimme lisätietoja asiasta maaliskuun tiedotteessamme.

 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.