Ajankohta

11.4.2019 09:00 – 11.4.2019 16:00

Paikka

ProComin koulutustilat, os. Kasarmikatu 23 A 5, 00130 Helsinki

Hinta jäsenille

475 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

625 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Tilaa on vielä

Esimiestyö on jatkuvaa vuorovaikutusta yksilöiden, tiimien ja organisaation kanssa. Esimiehiltä odotetaan kykyä nähdä, kuulla ja ymmärtää ihmisiä yksilöinä, kykyä rakentaa innostavaa ilmapiiriä, kykyä asettaa tavoitteita ja luoda merkitystä jokapäiväiseen työhön. Tästä koulutuspäivästä saat konkreettisia työkaluja onnistuneeseen esimiesviestintään ja paremman vuorovaikutuksen rakentamiseen.

Päivän aikana pureudumme erilaisten yksilöiden ymmärtämiseen, ihmisten motivoitumiseen ja motivoimiseen, tavoitteiden asettamiseen ja työn ohjaamiseen valmentavalla otteella sekä esimiehen oman roolin ja ajankäytön hallinnan vahvistamiseen.

 

Päivän sisältö:

  • Valmentavan esimiestyön onnistumisen edellytykset
  • Itsensä johtaminen ja ajankäytön hallinta
  • Miten ymmärtää yksilöitä paremmin ja tulla itse ymmärretyksi
  • Vuorovaikutustyylit ja vuorovaikutus erilaisten yksilöiden kanssa
  • Valmentava kommunikointi
  • Tavoitteiden asettaminen
  • Ihmisten motivoiminen ja motivoituminen

 

Päivän kouluttaja:

Katja Espo on innostava ja intohimoinen sparraaja ja valmentaja. 20 vuotisen uransa aikana Katja on konsultoinut, sparrannut ja valmentanut niin organisaatioita, tiimejä kuin yksilöitäkin löytämään parhaan potentiaalinsa. Business Coach- ja NLP Trainer- koulutuksen saanut Katja on toiminut esimiehenä useissa tiimeissä ja tällä hetkellä Katja työskentelee strategisena sparraajana ja tiimin vetäjänä Pohjoisranta Burson-Marstellerissa.

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

 

Hinta
Koulutuksen hinta on ProComin jäsenille 475 euroa + alv. 24 %, muille 625 euroa + alv. 24 %. Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin sekä kahvi- ja lounastarjoilun.

Mikäli organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli suoritat MuutosPRO-kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuuden hintaan.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella viimeistään 1.4.2019. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.