Ajankohta

31.5.2017 15:00 – 31.5.2017 17:00

Paikka

Valtiokonttori, Sörnäisten rantatie 13

Tapahtumaluokka

Jäsentapahtuma

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Täynnä

 

Digijaos onnistui järjestämään jäsenilleen mahtavan tilaisuuden tutustua valtion kärkihankkeiden viestintään sekä valtion D9-digitiimin toimintaan. Valtiokonttorin D9-tiimi on luotu edistämään asiakaslähtöistä digitalisaatiota kaikkialla valtionhallinnossa. Sen kokeilukehittämisen asiantuntijat suunnittelevat meille nyt vuorovaikutteisen tapahtuman hankkeesta, jossa luodaan palveluita koko Suomelle. Mitä haasteita kaikki Suomen kansalaiset ja yritykset kattava kohderyhmä asettaa viestinnälle? Kuinka isoja laivoja käännetään kokeilemalla? Kokeilukulttuuria tuetaan nyt voimakkaasti myös valtionhallinnossa.

Digitalisaation kärkihankkeiden työskentelytavoista ja tuloksista on paljon opittavaa. Toivotammekin tervetulleiksi julkishallinnossa työskentelevien lisäksi myös yksityisen sektorin ja järjestöjen viestijät sekä työnhaussa olevat viestinnän ammattilaiset. 

Ilmoittaudu heti, jotta varaamme sopivan määrän tarjoiluja kevätkauden päättäjäisten kunniaksi. Ilmoittautuminen suljetaan 24.5. tai tilaisuuden täytyttyä.

Kirjaudu sisään »

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot