Ajankohta

14.11.2017 09:00 – 14.11.2017 16:00

Paikka

ProComin koulutustilat, Kalevankatu 30, 7. krs., 00100 Helsinki

Hinta jäsenille

475 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

625 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Tilaa on vielä

Haluaisitko käyttää yrityksesi viestinnässä videokuvaa, mutta et tiedä miten päästä alkuun? Miten tuotat itse videoita? Miltä näyttää hyvä videostrategia? Päivä sisältää käytännöllisten ja nopeatempoisten luentoalustuksien lisäksi monta työpajaa, joissa keskitytään helposti omaksuttaviin käytännön sovelluksiin. Mietimme, miten jo olemassa olevalla kalustolla ja minimihankinnoilla voidaan parantaa kuvattavien videoiden laatua.

Päivän ohjelma:
 

OSA I:

 

LUENTO: Miten tuotan itse videoita? 

 • Itse tekemisen hyödyt 
 • Ostetun tuotannon hyödyt 
 • Videokalusto 
 • Valaistus 
 • Ääni 
 • Editointi 
 • Julkaisu 

 

TYÖPAJA: Esimerkkivideon suunnittelu ja toteutus 

 
OSA II

 

LUENTO: Miltä näyttää hyvä videostrategia? 

 • Videopohjainen sisältömarkkinointi
 • Videot tiedotuksessa 
 • Julkaisualustat 
 • Video vs. kanava 
 • Videotyypit 

 

TYÖPAJA: Videosisältökartoitus ja kanavasuunnitelma 

 
Luennot ovat hyvin nopeatempoisia ja visuaalisia inspiraation herättäjiä, joiden aikana tärkeintä on herätellä osallistujien omia ideoita ja selittää perusperiaatteita ymmärrettävällä tavalla. Työpajoissa keskitytään helposti omaksuttaviin käytännön sovelluksiin, joita voidaan ottaa käyttöön minimihankinnoilla.

Videotuotannossa käydään läpi videotuotannon periaatteet ja työpajassa mietitään miten jo olemassa olevalla (jopa jo taskusta löytyvällä) kalustolla ja mahdollisesti parilla lisähankinnalla voidaan parantaa kuvattavien videoiden laatua. Samat periaatteet soveltuvat myös livestreamaukseen.
 
 
 

Kouluttaja:

 

Joonas Tähtinen on visuaalisen viestinnän asiantuntija, joka suunnittelee ja toteuttaa visuaalisia markkinointi- ja viestintäkonsepteja. Hän on erikoistunut nopeaan ja ketterään tuotantoon. Osaamisalaan kuuluu niin video, audio, valokuva, 3D-mallintaminen kuin virtuaalitodellisuuskin.

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

 

Hinta
Koulutuksen hinta on ProComin jäsenille 475 euroa + alv. 24 %, muille 625 euroa + alv. 24 %. Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin sekä kahvi- ja lounastarjoilun.

Mikäli organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli suoritat DigiPRO-kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuuden hintaan.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella viimeistään 6.11.2017. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

Kiinnostuitko DigiPRO-valmennusohjelmasta? Kysy lisää ProComin toimistolta: laura.kaustinen@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

Tiesithän, että ProComin koulutustila on jäsenten vuokrattavissa, joko sisäisiin koulutuksiin tai vaikkapa lehdistötilaisuuksien pitämiseen? Kysy lisää ProComin toimistolta procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.