Ajankohta

29.10.2019 09:00 – 29.10.2019 16:00

Paikka

ProComin koulutustilat, Kasarmikatu 23 A 5, 00130 Helsinki

Hinta jäsenille

475 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

625 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Tilaa on vielä

Koulutuspäivän sisältö

Aamupäivä kello 9–12
Vastuullisuus osana yrityksen strategiaa, liiketoimintaa ja johtamista       

  • Vastuullisuus – kenen vastuulla ja miten?
  • Viestinnän rooli ennakoinnissa ja yrityksen uusiutumisessa
  • Systeemiajattelu - Työskentely yli rajojen
  • Johda muutosta ja tule toimeen epävarmuuden kanssa
  • Mahdollista innovaatiot – Disruptio: uudistu tai kuolet.

Lounas kello 12–13

Iltapäivä kello 13–16
13:00–14:45 Vastuullisuuden rooli yrityksen maineen johtamisessa ja arvon kasvattamisessa                                       

  • Vastuullisuus oman organisaation näkökulmasta
  • Esimerkkejä kestävän kehityksen ja vastuullisuuden mahdollistamista disruptioista
  • Miten vastuullisuutta voidaan johtaa?
  • Kestävän ja vastuullisen johtamisen muistilista

Klo 15:00–15:45 Case Neste: Päämääränämme luoda elinvoimaisempi maapallo lapsillemme. Sari Lehmuskallio, Neste Oyj

15:45–16:00 Loppukeskustelu ja yhteenveto

Koulutuspäivänä perehdyt vastuullisuuden rooliin osana yrityksen toimintaa. Koulutuksessa käsitellään monipuolisesti seuraavia näkökulmia:
- Mikä on vastuullisuuden rooli yrityksen arvonluonnissa?
- Miten vastuullisuudesta voidaan tehdä kilpailuetu?
- Miten vastuullisuus voidaan valjastaa uusiutumisen ja kasvun moottoriksi?
- Miten kestävällä ja vastuullisella johtamisella luodaan hyvinvointia ja tuottavuutta?

Kouluttajat

Aija Bärlund on uransa aikana auttanut lukuisia suomalaisyrityksiä kansainvälistymään ja vahvistamaan markkina-asemiaan erityisesti Pohjoismaissa, Keski-Euroopassa ja Kiinassa. Bärlundilla on vankka kokemus hanke- ja kehitysprojektien johtamisesta. Yhdessä strategisen ennakoinnin ja toimiala-asiantuntijoiden kanssa hän on rakentanut Suomelle kokonaan uusia vientitoimialoja. Bärlund on konsultoinut laajasti pk- ja pörssiyrityksiä, start-upeja, julkisorganisaatioita sekä järjestöjä. Hänellä on kokemusta mm. johtoryhmien ja hallitusten kehittämisestä, ennakoinnista, skenaariotyöskentelystä, strategioista, palveluiden, teknologian ja liiketoiminnan kehittämisestä, kansainvälistämisestä, markkina- ja kilpailijaseurannasta, brändeistä ja vastuullisuudesta.

Sari Lehmuskallio on työskennellyt Nesteen konserniviestinnässä vuodesta 2010 alkaen vastaten yhtiön vastuullisuusviestinnästä globaalisti sekä viimeisimmin myös uusiutuvien muovien ja kemikaalien sekä muovijätteen hyödyntämiseen liittyvästä viestinnästä. Sarin päävastuualueena on nykyisin Nesteen uusiutuviin raaka-aineisiin liittyvä viestintä. Ennen Nestettä Sari on työskennellyt pörssiyhtiöiden viestintätehtävissä sekä asiakkuusjohtajana, tiiminvetäjänä sekä vanhempana viestintäkonsulttina viestintä- ja mainostoimistoissa. Sari toimi Procomin sisäisen viestinnän jaoksen puheenjohtajana tehdessään väitöskirjaa intranetien strategisesta hyödyntämisestä. 20 vuoden yritysviestinnän kokemuksen lisäksi Sarilla on Master of Arts -tutkinto journalismista Yhdysvalloista.

Hinnat ja ilmoittautuminen

Hinta
Koulutuksen hinta on ProComin jäsenille 475 euroa + alv. 24 %, muille 625 euroa + alv. 24 %. Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin sekä kahvi- ja lounastarjoilun.

Mikäli organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli suoritat ProComPRO-kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuutesi hintaan.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella viimeistään 22.10.2019. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Huom! ProComin jäsen, varmistaaksesi koulutuksen osanottajamaksun jäsenhintaan, muistathan kirjautua jäsensivuille alla olevasta linkistä.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

Kiinnostuitko KasvuPRO-koulutuskokonaisuudesta? Kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

Kirjaudu sisään »

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Maksajan tiedot

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.