Ajankohta

26.9.2017 09:00 – 26.9.2017 16:00

Paikka

ProComin koulutustilat, Kalevankatu 30, 7. krs., 00100 Helsinki

Hinta jäsenille

475 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

625 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Tilaa on vielä

 

 

Päivän aikana syvennytään brändin ytimeen. Selkeytämme yrityksen brändin vahvuudet ja käymme läpi koko brändäysprosessin. Mitä brändäyksessä tulee huomioida ja miten prosessi etenee? Kirkas identiteetti ja selkeä brändi yhdessä luovat menestyvämmän yrityksen. Oppimisen pohjana ovat parhaat käytännöt ja case-esimerkit brändäyksistä B2B ja B2C-kohderyhmille.

 

Päivän sisältö

 

Vaihe 1: Brändimaailmaan sukeltaminen

  • Mitä brändääminen tarkoittaa?
  • Selkeytämme yrityksen brändin ytimen: mistä se koostuu?

Vaihe 2: Kirkastetaan brändi-identiteetti

  • Millainen on yrityksen identiteetti?

Vaihe 3: USP eli miten yritys erottuu kilpailijoistaan?

  • Perehtyminen yrityksen ainutlaatuisuuteen
  • Ketkä ovat kilpailijoita, benchmarkkausta

Vaihe 4: Brändäysprosessi

  • Miten brändi rakennetaan alusta, miten sitä ylläpidetään.

Vaihe 5: Brändäyksen lopputuloksia eli esimerkkejä

  • Esitellään ajankohtaisia brändäyksiä B2B- sekä B2C -kohderyhmille

 

Kouluttaja

 

Pauliina Airaksinen-Aminoff on brändäämisen ja ainutlaatuisuuden asiantuntija. Hänellä on lähes 30 vuoden kokemus media- ja brändimaailmasta sekä johtamisesta erilaisissa organisaatioissa. Pauliinan tie on kulkenut sanomalehtien toimituksista TV-Nelosen perustamiseen sekä Maikkarin interaktiivisten ohjelmien tuottamisesta lukuisten kotimaisten ja kansainvälisten brändäysten maailmaan.

Airaksinen-Aminoff valmentaa ja kouluttaa tällä hetkellä yliopistoissa, ammattikorkeakouluissa, toiseen asteen oppilaitoksissa, yrityksissä ja yhdistyksissä, johtoryhmissä ja hallituksissa. Pauliinan valmentamisen aiheina ovat brändäys, myynti ja markkinointi sekä johtaminen. Hän tekee paraikaa myös väitöskirjaa liittyen johtamiseen.

 

Hinnat ja ilmoittautuminen

 

Hinta
Koulutuksen hinta on ProComin jäsenille 475 euroa + alv. 24 %, muille 625 euroa + alv. 24 %. Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin sekä kahvi- ja lounastarjoilun.

Mikäli organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli suoritat AsiakkuusPRO-kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuuden hintaan.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella viimeistään 5.9.2017. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

Kiinnostuitko AsiakkuusPRO-valmennusohjelmasta? Kysy lisää ProComin toimistolta: laura.kaustinen@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

Tiesithän, että ProComin koulutustila on jäsenten vuokrattavissa, joko sisäisiin koulutuksiin tai vaikkapa lehdistötilaisuuksien pitämiseen? Kysy lisää toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

Koulutus on mahdollista suorittaa yksittäisenä koulutuspäivänä tai osana AsiakkuusPRO-ohjelmaa.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.