Ajankohta

4.5.2017 09:00 – 4.5.2017 16:00

Paikka

ProComin koulutustilat, Kalevankatu 30, 7. krs., 00100 Helsinki

Hinta jäsenille

475 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

625 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Tilaa on vielä

 

KISSA PÖYDÄLLE – VASTUULLISUUTTA EDISTYNEILLE


Aito vastuullisuus näkyy asiakkaalle vahvasti, vastuuttomat teot vielä vahvemmin. Tämä koulutus on vastuullisuuden ja ehkä vastuuttomuudenkin kanssa jo jonkin verran painineille viestijöille. Käsittelemme vastuullisuuden iloja ja suruja selväjärkisesti ja inspiroivasti.

Päivän vierailijat tarjoavat näkökulmineen mahdollisuuden häkälöylyihin sievistelemättä, mutta kunnioittavasti, erilaisten ammattilaisten kesken. Koulutuksessa päivität myös tietosi siitä, mitä vastuullisuuden työkalu- ja vaatimusrintamalla tapahtuu.

Jokaista osallistujaa pyydämme lisäksi tuomaan mukanaan asian, joka houkuttaa mahdollisuutena tai kaihertaa kivenä kengässä vastuullisuuteen liittyen. Peilataan niitä vertaiskeskusteluna.

 

OHJELMA


8:45 - 9:00 Aamukahvia tarjolla

9:00 - 9:10 Tervetuloa!
Laura Kaustinen, johtaja, koulutus ja kehittäminen, ProCom

9:00 - 12:00
Päivän valmentajana ja kanssakulkijana vastuullisuuden ja vastuullisuusviestinnän konkari Jami Taipalinen, Hill+Knowlton

TIETO
Vastuullisuusosaaminen ajan tasalla

 • Katsaus nykyhetkeen ja tulevaisuuteen: aloitteet, työkalut, vaatimukset, muut must-asiat

TUNTEET
Luottamus, etiikka, reiluus

 • Alustus: kun omat faktat ja sidosryhmien tuntemukset kohtaavat
 • Järjestönäkökulma: miten ja miksi järjestö ajattelee ja toimii
  Anu Kultalahti, tutkija, Finnwatch
 • Medianäkökulma: miltä asiat median näkökulmasta näyttävät ja miksi
  Matti Virtanen, toimittaja, Talouselämä

12:00 - 13:00 Lounas

13:00 - 16:00

TOIMINTA
Vaikuttava ja vakuuttava vastuullisuusohjelma

 • Organisaationäkökulma: näin ohjelma tavoitteineen syntyi ja tätä käytäntö on opettanut
  Riitta Jantunen, Communications Lead Finland, Unilever
 • Alustus: elementit, ideat
 • Sparraus: vastuullisuus - houkutteleva mahdollisuus vai kivi kengässä?
  • Mikä on juuri nyt minulle tärkeää?
    

PÄIVÄN VALMENTAJA JA KANSSAKULKIJA


Koulutuspäivän vetää vastuullisuuden ja vastuullisuusviestinnän kokenut konkari, Hill+Knowltonin Jami Taipalinen, Head of Sustainability and Corporate Responsibility / Europe, Middle East, Africa. Jami on työskennellyt näiden aiheiden parissa jo lähes 20 vuotta. Hänen asiakkaisiinsa kuuluvat muun muassa Wärtsilä, Kemijoki, Raisio ja ympäristöministeriö.

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN


Hinta

Koulutuksen hinta on ProComin jäsenille 475 euroa + alv. 24 %, muille 625 euroa + alv. 24 %. Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin sekä kahvi- ja lounastarjoilun.

Mikäli organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli suoritat koulutuksen osana AsiakkuusPRO-kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuuden hintaan.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella viimeistään 25.4.2017. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Huom! ProComin jäsen, varmistaaksesi koulutuksen osanottajamaksun jäsenhintaan, muistathan kirjautua jäsensivuille alla olevasta linkistä.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.
 

Kiinnostuitko uudesta AsiakkuusPRO-valmennusohjelmasta? Kysy lisää ProComin toimistolta: laura.kaustinen@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

Tiesithän, että ProComin koulutustila on jäsenten vuokrattavissa, joko sisäisiin koulutuksiin tai vaikkapa lehdistötilaisuuksien pitämiseen? Kysy lisää ProComin toimistolta procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.