Ajankohta

30.11.2020 16:00 – 30.11.2020 17:15

Paikka

Zoomissa

Järjestäjä

ProCom

Somessa leviää ravitsemukseen liittyviä perättömiä väitteitä ja uskomuksia. Miksi asiaan pitäisi puuttua ja miten siihen voisi puuttua? Ravitsemustieteilijät ja Aivosumutorvi-kanavan sisällöntuottajat Essi Skaffari ja Henna Vepsäläinen kertovat esimerkkien avulla, kuinka ovat puuttuneet somessa tahallisesti tai tahattomasti levitettyyn virheelliseen ravitsemustietoon.

Puhujat

Essi Skaffari on ETM (ravitsemustiede) ja tekee parhaillaan väitöskirjaa sosioekonomisista eroista päiväkoti-ikäisten lasten ruokavaliossa.  Ravitsemusviestinnän ja huuhaan vastustamisen lisäksi Essin arki-illat kuluvat mm. lempeän joogan ja BodyPumpin parissa

Henna Vepsäläinen on ETT (ravitsemustiede) ja tutki väitöskirjassaan ruokaympäristön yhteyttä lasten ruokavalioon. Tutkimuksen ja tiedeviestinnän lisäksi Henna kuluttaa aikaansa muun muassa ulkoilemalla, penkkiurheilemalla, neulomalla villasukkia ja lukemalla.

Essi ja Henna työskentelevät Helsingin yliopistossa Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osastolla lähinnä lasten ja perheiden ravitsemukseen ja ruokakasvatukseen liittyvien hankkeiden parissa.

Tervetuloa vaikuttajaviestinnän Zoom-tapaamiseen kuulemaan Essin ja Hennan alustus, ja jakamaan ajatuksia muiden viestintäammattilaisten kanssa! 

Aika: ma 30.11.2020 klo 16:00–17:15
Tilaisuus toteutetaan Zoomilla. Lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin sähköpostitse.

Tilaisuus on avoin ja maksuton ProComin jäsenille. 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.