Ajankohta

3.10.2017 09:00 – 3.10.2017 16:00

Paikka

ProComin koulutustilat, Kalevankatu 30, 7. krs

Hinta jäsenille

475 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

625 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Tilaa on vielä

 

 

Esimiestyön näkökulmasta muutosta pitää johtaa, koetaan se sitten myönteisenä tai uhkaavana. Ilman johtamista muutos jää puheen tasolle ja arki palaa nopeasti entisiin uomiinsa. Erityisesti vaativissa tilanteissa sovellamme usein vanhoja, tuttuja toimintamalleja. Todellisten muutosten aikaansaaminen edellyttää kuitenkin ajattelun muuttamista.  Ilman ajattelun muutosta toiminta päätyy helposti näennäisten uudistusten tielle, jossa tehdään enemmän samaa kuin aiemmin, mutta odotetaan erilaisia tuloksia. Uutta tavoiteltaessa saatetaan myös pettyä, kun kaikki eivät haluakkaan lähteä matkalle mukaan. Vanhasta luopuminen saattaa aiheuttaa huomattavaa tunnekuohua, joka purkautuu voimakkaana ja määrätietoisena uuden vastustamisena. Taitava esimies huomioi muutokseen liittyvät tunneasiat ja ottaa riittävästi aikaa sekä omien ajatusten että yhteisten kysymysten käsittelylle. Onnistuneen muutoksen edellyttämä ajattelun muuttaminen vaatii esimiehiltä vahvoja taitoja osata motivoida muita.

Päivä on suunnattu asiantuntija- ja esimiestehtävissä toimiville, joiden työhön liittyy muutoksen johtaminen tai muutosjohtamisen ja -prosessien konsultointi.

 

PÄIVÄN TEEMAT

Päivän ohjelma koostuu seuraavista teemoista:

  • Muutoksen ydinvoimat
  • Muutos ja huoli osaamisesta
  • Muutoksen johtaminen ja muutosviestintä
  • Tiimin johtaminen muutoksessa
  • Yksilöiden johtaminen muutoksessa
  • Kun kaikki en mene niin kuin sovittiin
  • Hankalien tapauksien ratkaisu käytännössä
  • Muutoksen johtamisen tsekkilista

 

KOULUTTAJAT

Valmentaja ja tietokirjailija Risto Havusella, Hippocampus Networks, on yli 20 vuoden kokemus organisaatioiden kehittämisestä. Hänen erikoisalaansa on johtoryhmien ja lähiesimiestyön kehittäminen suorituksen johtamisen, muutoksen johtamisen, valmentavan esimiestyön ja ongelmien ratkaisun näkökulmasta.

Yrittäjänä työskentelevällä Heidi Hammarstenilla on yli 20 vuoden kokemus viestinnästä. Aikaisemmin Heidi on toiminut muun muassa Fakta-lehden päätoimittajana sekä Talouselämä-lehdessä monenlaisissa tehtävissä.

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Hinta
Koulutuksen hinta on ProComin jäsenille 475 euroa + alv. 24 %, muille 625 euroa + alv. 24 %. Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin sekä kahvi- ja lounastarjoilun.

Mikäli organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli suoritat ProComPRO-kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuutesi hintaan.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella viimeistään 20.9.2017. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Huom! ProComin jäsen, varmistaaksesi koulutuksen osanottajamaksun jäsenhintaan, muistathan kirjautua jäsensivuille alla olevasta linkistä.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

Kiinnostuitko MuutosPRO-valmennusohjelmasta? Kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

Tiesithän, että ProComin koulutustila on myös jäsenten vuokrattavissa, joko sisäisiin koulutuksiin tai vaikkapa lehdistötilaisuuksien järjestämiseen? Kysy lisää toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.