Ajankohta

15.5.2018 09:00 – 15.5.2018 16:00

Paikka

ProComin koulutustilat, os. Kasarmikatu 23

Hinta jäsenille

475 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

625 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Tilaa on vielä

 

Koulutuspäivän ohjelma

Viestijä muutoksen toimijana, ei raportoijana

Ymmärrä ja myy roolisi oikein!

 

Aamupäivällä

Osallistava teatterimetodi

 

Teoria

Liiketoiminnan näkökulma

 • Muutosportfolion johtaminen
 • Mittaaminen

 

Muutoksen läpivienti

Kolme kohdan malli:

 1. Mihin olen menossa?
 2. Missä olen nyt?
 3. Rakenna silta

Muutoskyvykkyyden rakentaminen

 • Kyvykkyyksien tunnistaminen
 • Muutosagentit
 • Muutoksen fasilitoijat

 

Miksi muutos epäonnistuu?

 • Johda itseäsi – ota vastuu
 • Mitä ne muut teki, mitä minä teen

 

Miten johtaa muutosta?

 

LOUNAS

 

Iltapäivällä

Muutossimulaatio – tuoliharjoitus

 

Muutosviestintä – viestijä fasilitoijana

 • Liiketoiminnan tarpeet viestinnälle muutoksessa?
 • Mikä järjestys toimii?
 • Minkälaisissa paloissa?
 • Mitä kanavia käyttää?

 

Käytäntö

 • Kasvokkaisviestintä
 • Esimies-alaisviestintä
 • Muutostyöpajat

 

Viestintäkanavat


 

KOULUTTAJAT

 

Rami Saarela

Strategiajohtaja ja Vapan partneri, monialainen viestintäalan sekatyömies. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus organisaatioviestinnän, toimittajan, tutkijan että konsultin töistä muun muassa Tapiola-ryhmän viestinnästä sekä uutistoimittajana MTV3 ja Radio Novalla.

Viimeiset kahdeksan vuotta hän on tehnyt työtä erityisesti suurien kansainvälisten yritysten viestinnän konsulttina ja tehnyt strategista suunnittelua. Ramin ydinosaamiseen kuuluu ylimmän johdon konsultointi, strategiat, sisäinen- ja kriisiviestintä. Kaikessa Ramin tekemisessä on ytimenä ihmiset – viestitään aina ihmiseltä ihmiselle. Vapaa-ajalla Rami laulaa punk-bändissä ja pelaa lätkää.

 

Tomi Niskakoski

Puheenpidon Suomen mestari ja Skandinavian kakkonen. Business coach, kouluttaja ja näyttelijä. Ex-Nokian muutoshallinnan globaali vetäjä. Tomi Niskakoski on työskennellyt johtotehtävissä Nokian verkkopuolella 22 vuotta. Tomi suhtautuu intohimoisesti organisaation ja itsensä kehittämiseen. Hänen haaveenaan on vielä jonakin päivänä päästä sairaalaklovniksi. LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/tomi-niskakoski-b2a5882b/

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Hinta
Koulutuksen hinta on ProComin jäsenille 475 euroa + alv. 24 %, muille 625 euroa + alv. 24 %. Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin sekä kahvi- ja lounastarjoilun.

Mikäli organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli suoritat ProComPRO-kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuutesi hintaan.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella viimeistään 2.5.2018. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Huom! ProComin jäsen, varmistaaksesi koulutuksen osanottajamaksun jäsenhintaan, muistathan kirjautua jäsensivuille alla olevasta linkistä.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

Kiinnostuitko MuutosPRO-valmennusohjelmasta? Kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

Tiesithän, että ProComin koulutustila on myös jäsenten vuokrattavissa, joko sisäisiin koulutuksiin tai vaikkapa lehdistötilaisuuksien järjestämiseen? Kysy lisää toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

Kirjaudu sisään »

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Maksajan tiedot