Ajankohta

7.11.2017 09:00 – 8.11.2017 16:00

Paikka

ProComin koulutustilat, Kalevankatu 30, 7. krs., 00100 Helsinki

Hinta jäsenille

950 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

1250 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Tilaa on vielä

 

Kaksipäiväinen tehovalmennus pienryhmässä

 

Sadat johtajat ja asiantuntijat uuteen viestintäiskuun auttaneen huippuasiantuntijan loistavaksi kehuttu valmennus. Koulutus on sovitettu ProComille erityisesti muutosviestinnän tarpeisiin. Kaikki, jotka kohtaavat työssään tarpeen muutosten johtamiseen ja muutoksissa johtamiseen, saavat luotettavat työkalut niin TV-kameroiden, kriittisten yleisöjen kuin epäilevien kollegojenkin eteen. Hallitse viestintääsi myönteisesti avoimuudella ja proaktiivisuudella! Kolminkertaisen, tositilanteita tarkoin muistuttavan TV-haastattelumyllyn myötä koulutuksesta lähdetään ratkaisevasti parantuneen osaamisen ja itseluottamuksen myötä.

 

Kaksipäiväisen koulutuksen sisältö:

 

  • Perusteellinen asiantuntijan johdatus aiheeseen "Kuinka saat viestisi läpi". Päivän vetäjä Jussi Seppälä on toiminut vuosikymmeniä Ylen huipputehtävissä mm. EU-kirjeenvaihtajana ja tutkivana toimittajana, mediadiplomaattina Brysselissä, Suomen EU-lehdistöneuvoksena, Milttonin analyytikkona ja nyt itsenäisenä huippuasiantuntijana. Jussin kokemus antaa ainutlaatuisen kokemuksen ja osaamisen median kanssa toimimista varten.
  • "Mitä muutos edellyttää?" Kokeneen strategin opastus muutoksen myllerryksessä selviytymiseen, pitkällisen kriisiviestintäkokemuksen laatutakuulla.
  • Kolme TV-haastattelukierrosta perusteellisine välianalyyseineen, tehtävineen ja koonteineen huippuasiantuntijan kanssa ovat lyömätön resepti uuteen osaamiseen.

 

Pienryhmissä toteutettavan ja erittäin käytännönläheisen koulutuksen osallistujamäärä on rajoitettu, joten olethan nopea, jotta mahdut mukaan.

 

Kouluttaja

 

Jussi Seppälällä on yhteensä yli 30 vuoden kokemus Ylen huipputehtävissä ulkomaantoimittajana muun muassa ulko- ja turvallisuuspolitiikan erikoistoimittajana, EU-kirjeenvaihtajana ja tutkivana toimittajana. Lisäksi Seppälä on toiminut mediadiplomaattina Brysselissä, Suomen EU-lehdistöneuvoksena, Milttonin strategisena analyytikkona ja nyt toimitusjohtajana sekä yritys- ja yhteiskunnallisen strategiatyön huippuasiantuntijana omassa Hopiasepät Oy -yrityksessään. Koulutukseltaan Seppälä on valtiotieteen lisensiaatti. Hän on julkaissut useita laajoja katsauksia ja tutkimusartikkeleita etenkin Suomen EU- sekä ulko- ja turvallisuuspolitiikasta.

 

 

Hinnat ja ilmoittautuminen


Hinta
Kaksipäiväisen koulutuksen hinta on ProComin jäsenille 950 euroa + alv. 24 %, muille 1250 euroa + alv. 24 %. Hinta sisältää kaksi (2) koulutuspäivää, koulutusmateriaalin sekä kahvi- ja lounastarjoilut.

Mikäli organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli suoritat ProComPRO-kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuutesi hintaan.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella viimeistään 25.10.2017. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Huom! ProComin jäsen, varmistaaksesi koulutuksen osanottajamaksun jäsenhintaan, muistathan kirjautua jäsensivuille alla olevasta linkistä.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

Tiesithän, että ProComin koulutustila on myös jäsenten vuokrattavissa, joko sisäisiin koulutuksiin tai vaikkapa lehdistötilaisuuksien järjestämiseen? Kysy lisää toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

Koulutus on mahdollista suorittaa yksittäisenä koulutuspäivänä tai osana MuutosPRO-ohjelmaa.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.