Ajankohta

7.9.2017 09:00 – 7.9.2017 16:00

Paikka

ProComin koulutustilat, Kalevankatu 30, 7. krs., 00100 Helsinki

Hinta jäsenille

475 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

625 € + alv 24%

Ilmoittautumistilanne

Tilaa on vielä

 

Muutoksia toteutetaan usein projekteina ja laajempina strategisina muutosohjelmina. Valmennuspäivä antaa osallistujille eväitä johtaa muutosprojekteja ja strategisten muutosohjelmien viestintää. Päivän aikana käydään läpi kehitys- ja muutosprojektien tärkeimmät periaatteet ja johtamismenetelmät soveltaen niitä valittuihin case-projekteihin.

Koulutus on mahdollista suorittaa yksittäisenä koulutuspäivänä tai osana ProComin MuutosPRO-ohjelmaa.

 

AIEMMISTA PROJEKTIJOHTAMISEN KOULUTUKSISTA SANOTTUA

 • Hyvä, toimiva koulutus. Looginen ja työtä heti helpottava kokonaisuus.
 • Sopivassa suhteessa käytäntöä ja teoriaa.
 • Koulutus antaa paljon muuhunkin kuin täysin projektimuotoiseen viestinnän työhön. On helpompi jäsentää ja tehdä asioita, kun ymmärtää, että projektinjohtaminen todella on työtä, joka vie oman aikansa.
 • Mielenkiintoinen ja kattava koulutus!

 

PÄIVÄN SISÄLTÖ

 

 • Projektit ja ohjelmat osana liiketoimintaa
 • Projektijohtamisen haasteet kehitys- ja muutosprojekteissa
 • Vastuut projektin asettamisessa ja tavoitteiden määrittely
 • Projektisuunnitelman laatiminen
 • Sidosryhmien hallinta osana projektinjohtamista
 • Sidosryhmähallinnan menetelmiä
 • Viestinnän suunnittelu projektissa
 • Projektin toteutuksen ohjaaminen
 • Muutoksen jalkauttaminen
 • Riskien hallinta

 

KENELLE?

 

Koulutus on suunnattu erilaisissa asiantuntijatehtävissä toimiville henkilöille, jotka haluavat syventää osaamistaan muutosprojektien johtajina tai saada eväitä strategisten muutosohjelmien viestinnän johtamiseen.
 

VALMISTAUTUMINEN KOULUTUKSEEN

 

Osallistujille lähetetään lähellä koulutuksen ajankohtaa ennakkotehtävä tai -kysely, jonka pohjalta koulutus räätälöidään mahdollisimman hyvin osallistujien lähtötilannetta ja toiveita vastaavaksi.
 

PÄIVÄN VALMENTAJA

 

Suomen Projekti-Instituutin seniorikonsultti Matti Haukalla on pitkä kokemus yrityskohtaisesta räätälöidystä projektivalmennuksesta. Hän on toiminut laajasti projektitoiminnan konsulttina eri alojen organisaatioissa ja projekteissa. Nykyisin hän kouluttaa pääasiassa kokeneita projektipäälliköitä sekä ohjaus- ja johtoryhmien jäseniä ja konsultoi asiakkaita projektikulttuurin kehittämisessä. Hänen erityisosaamistaan ovat projektinjohtamisen menetelmät, projektimallit, ohjelmajohtaminen sekä projektisalkun hallinta.

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

 

Hinta
Koulutuksen hinta on ProComin jäsenille 475 euroa + alv. 24 %, muille 625 euroa + alv. 24 %. Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin sekä kahvi- ja lounastarjoilun.

Mikäli organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli suoritat MuutosPRO-kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuuden hintaan.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella viimeistään 28.8.2017. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.
 

Kiinnostuitko MuutosPRO-valmennusohjelmasta? Kysy lisää ProComin toimistolta: laura.kaustinen@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

Tiesithän, että ProComin koulutustila on jäsenten vuokrattavissa, joko sisäisiin koulutuksiin tai vaikkapa lehdistötilaisuuksien pitämiseen? Kysy lisää ProComin toimistolta procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.