Ajankohta

4.4.2017 09:00 – 4.4.2017 16:00

Paikka

ProComin koulutustilat, Kalevankatu 30, 7. krs., 00100 Helsinki

Hinta jäsenille

475 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

625 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Tilaa on vielä

Datan ja analytiikan merkitys liiketoiminnan kehittämisessä kasvaa. Esimerkiksi Big Datan mahdollisuuksien hyödyntäminen voi olla tulevaisuudessa merkittävä kilpailuetu. Tulevaisuutta kukaan ei osaa ennustaa, mutta onneksi meillä on lukuisia työkaluja siihen, miten voimme ennakoida erilaisia toimintaympäristössämme tapahtuvia muutoksia. Tervetuloa valmennuspäivään, jossa futuristi Elina Hiltusen johdolla tutustutaan erilaisiin ennakoinnin työkaluihin ja annetaan osallistujille tämän päivän työelämässä ehdottoman tärkeitä muutosvalmiustaitoja.


PÄIVÄN AGENDA

  • Miten tulevaisuutta voidaan ennakoida? Tulevaisuudentutkimuksen ja ennakoinnin lähtökohdat, teoriat, keskeiset käsitteet, suuntaukset ja menetelmä
  • Megatrendit, trendit ja heikot signaalit ennakoinnin välineenä: miten niitä voi tulkita muutoksen johtamisen ja muutosviestinnän näkökulmasta?
  • Miten ”villit kortit”, ennakoimattomat tapahtumat, voivat muuttaa nopeastikin toimintakenttää? Miten tämän kaltaisiin muutoksiin voi varautua kartoittamalla mahdollisia toimintaympäristön riskejä?
  • Mitä teknologia voi tuoda tullessaan? Mitä on paljon puhuttu Big Data ja miten sitä voi hyödyntää toimintaympäristön analyysin tukena?
  • Miten tutkimustietoa voi hyödyntää strategisissa, taktisissa ja operationaalisissa päätöksentekotilanteissa?
  • Mitä tulevaisuuden kuluttaja haluaa?


KOULUTTAJA

Futuristi Elina Hiltunen on erikoistunut tulevaisuuden ennakointiin ja heikkoihin signaaleihin, joiden parissa hän on tehnyt työtä vuodesta 1998 alkaen. Hiltunen väitteli vuonna 2010 Aalto yliopiston kauppakorkeakoululle aiheesta ”Heikot signaalit organisaation tulevaisuusoppimisessa”. Hiltunen on tulevaisuuskonsultointiin keskittyvän What’s Next Consulting Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Kokemusta ennakoinnin parista Hiltunen on hankkinut myös Tulevaisuuden tutkimuskeskuksesta, Finprosta sekä Nokiasta strategia osastolta ennakointitiimistä. Hän on myös Data Rangers yrityksen omistaman TrendWikin heikko signaali -ennakointityökalun toinen keksijä. Hiltunen on työskennellyt myös Aalto-yliopistossa sekä Taiteen ja suunnittelun korkeakoulussa professorin sijaisena (vuonna 2013), jossa hän opetti design ajattelua sekä avointa innovaatioympäristöä.

Hiltunen on aktiivinen luennoija sekä kotimaassa että ulkomailla. Hän on julkaissut satoja artikkeleja suomalaisissa että ulkomaisissa lehdissä. Hiltunen on toiminut kolumnistina mm. Tekniikan Maailmassa, Taloussanomissa, Talouselämässä, Wiredissä (UK) sekä Blue Wingsissä. Hiltunen toimii myös YLEn Prisma tiedeohjelmassa vakioasiantuntijavieraana.


HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Hinta
Koulutuksen hinta on ProComin jäsenille 475 euroa + alv. 24 %, muille 625 euroa + alv. 24 %. Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin sekä kahvi- ja lounastarjoilun.

Mikäli organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli suoritat ProComPRO-kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuutesi hintaan.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella viimeistään 31.3.2017. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Huom! ProComin jäsen, varmistaaksesi koulutuksen osanottajamaksun jäsenhintaan, muistathan kirjautua jäsensivuille alla olevasta linkistä.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

Tiesithän, että ProComin koulutustila on myös jäsenten vuokrattavissa, joko sisäisiin koulutuksiin tai vaikkapa lehdistötilaisuuksien järjestämiseen? Kysy lisää toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

Koulutus on mahdollista suorittaa yksittäisenä koulutuspäivänä tai osana MuutosPRO-ohjelmaa.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.