Ajankohta

10.3.2020 09:00 – 10.3.2020 16:00

Paikka

Tapahtumatalo Bank, Unioninkatu 20, 00130 Helsinki

Hinta jäsenille

475 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

625 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Melkein täynnä

Kaipaatko lisää työkaluja siihen, miten voit rohkaista, innostaa ja opastaa organisaationne asiantuntijoita viestimään entistä aktiivisemmin? Viestintä monipuolistuu kaikissa organisaatioissa. Viestinnästä vastaavista on tulossa entistä vahvemmin myös johdon ja muiden asiantuntijoiden viestinnän valmentajia. Tästä koulutuspäivästä saat tutkimukseen- ja kokemukseen perustuvaa tietoa ja tukea tähän tärkeää viestijän rooliin sekä käytännössä toimiviksi testattuja työkaluja.  

Mitä saat?

  • Lisää ymmärrystä siihen, mikä ihmisiä estää ja toisaalta motivoi viestimään ja kirjoittamaan ja miten herättää innostusta.
  • Konkreettisia ja toimiviksi todettuja käytännön toimintamalleja asiantuntijoiden viestintävalmiuksien parantamiseen.
  • Keinoja, joiden avulla voit lisätä organisaation avoimuutta ja saada ihmiset kiinnostumaan viestimisestä ja voittamaan valkoisen paperin kammon.
  • Käytännön työkaluja, joilla auttaa asiantuntijoita kirjoittamaan lukijalähtöistä sisältöä organisaation kanaviin.

 

Koulutuksen sisältö:

9-12 Osa 1 Rohkeus ja suunta: Hälvennä epävarmuus - näin sytytät kipinän ja halun viestiä

9-9.30  Mistä asiantuntijan viestintäinto kumpuaa? Näin autat innostuksen esiin ja ruokit sitä.

9.30-10.30 Asiantuntijan itsensä näköistä strategista viestintää - miten sitä saa syntymään?

10.30-10.45 Tauko

10.45-12  Viestinnän personal trainerin työkalupakki ja harjoituksia sen käyttöön.

12-13 lounas

13-16 Osa 2 Taidot: Päivitä työelämän kirjoitustaidot digiaikaan – näin tuet asiantuntijoita tekstin tuottamisessa

13-14.15 Lukijalähtöinen kirjoittaminen asiantuntijan avuksi – miksi ja miten?

14-14.15 Kahvitauko

14.15-16 Käytännön työkalut kirjoittamisen helpottamiseksi

 

Kouluttajat

Osa 1: Ella Koota, Valoria Oy

Ella Koota on ihmislähtöisen ja positiivisen johtamisen puolestapuhuja, joka tietää miten ihmisiä innostetaan ja motivoidaan viestimään. Entisenä toimittajana ja nykyisenä vuorovaikutus- ja viestintävalmentajana hänellä on ainutlaatuinen osaaminen päivän teemaan. linkedin.com/in/ellakoota

Valoria on strategisen ja empaattisen viestinnän edelläkävijä, joka auttaa asiakkaitaan löytämään viesteihinsä merkityksen ja viestimään siitä innostavasti. www.valoria.fi

Osa 2: Mari Valkonen, Kide Consulting Oy

Mari Valkonen on selkeiden ja lukijalähtöisten tekstien lähettiläs, joka on kouluttanut satoja asiantuntijoita kirjoittamaan vaikuttavammin. Kouluttajana hänen otteensa on asiakeskeinen ja käytännönläheinen, ja monipuolisena toimittajana hän tuntee erilaisten tekstityyppien tarpeet.  linkedin.com/in/marivalkonen

Kide Consulting on vaikuttavien tekstien puolustaja, joka auttaa asiantuntijoita kirjoittamaan napakasti, tehokkaasti ja persoonallisesti. https://www.kidekoulu.fi/

 

Hinnat ja ilmoittautuminen

Hinta
Koulutuksen hinta on ProComin jäsenille 475 euroa + alv. 24 %, muille 625 euroa + alv. 24 %. Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin sekä kahvi- ja lounastarjoilun.

Mikäli organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli suoritat ProComPRO-kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuutesi hintaan.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella viimeistään 3.3.2020. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Huom! ProComin jäsen, varmistaaksesi koulutuksen osanottajamaksun jäsenhintaan, muistathan kirjautua jäsensivuille alla olevasta linkistä.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

Kiinnostuitko KasvuPRO-koulutuskokonaisuudesta? Kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.