Ajankohta

24.11.2020 09:00 – 24.11.2020 12:00

Paikka

ProComin koulutustilat, Kasarmikatu 23 A 5, 00130 Helsinki / Webinaarikoulutus

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Tilaa on vielä

AJANKOHTAISTA
Järjestämme syksyn koulutuspäivät hybrideinä, eli sekä luokkahuonekoulutuksina että webinaareina. Merkitse ilmoittautuessasi, kumpaan muotoon osallistut. Huom! Jos toiseen osallistumismuotoon tulee huomattava enemmistö ilmoittautumisia, koulutus saatetaan järjestää vain luokkahuonekoulutuksena tai webinaarina.

Koulutuksen hinnasto:

 • Paikan päällä osallistuminen (jäsenhinta) 330 €
 • Paikan päällä osallistuminen (ei jäsenet) 440 €
 • Etänä osallistuminen, webinaari (jäsenhinta) 195 €
 • Etänä osallistuminen, webinaari (ei jäsenet) 245 €

Hintoihin lisätään alv. 24 %.
Ilmoittautuminen sivun alhaalla.

KOULUTUSPÄIVÄ

Tässä koulutusaamupäivässä otetaan LinkedIn ja Instagram haltuun, ja pääset tutustumaan askel askeleelta kahden erityyppisen kanavan mainonnan mahdollisuuksiin.

LinkedIn-mainontaa tarjoaa hyviä ratkaisuja, kun haluat tavoittaa yrityspäättäjiä tai kohdentaa mainontaa tietylle ammatilliselle ryhmälle. Koulutusaamupäivässä perehdymme muun muassa LinkedInin Campaign Manager -työkalun saloihin ja käymme läpi vaihe vaiheelta, kuinka toteuttaa mainoskampanja LinkedInissä. Puhumme myös mainonnan hinnoittelusta, tulosten mittaamista ja syvennymme analysoimaan onnistuneita esimerkkikampanjoita.

Instagram-mainonnassa tärkeintä on houkutteleva ja kanavan luonteeseen sopiva visuaalisuus. Koulutuksessa pääset tutustumaan Instagram-mainonnan saloihin ja käymme läpi käytännönläheisesti, kuinka toteuttaa Instagram-mainontaa. Jotta tavoitteellisuus ei unohtuisi, pohdimme myös mainonnan toimivuutta ja mittareita.

 

KENELLE?

Tämä käytännönläheinen koulutusaamupäivä on suunnattu LinkedIn- ja Instagram-mainonnasta kiinnostuneille markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille, joilla ei ole vielä käytännön kokemusta Linkedinissä ja Instagramissa mainostamisesta.

 

OHJELMA

LinkedIn-mainonta

 • LinkedIn-mainonnan erityispiirteet
 • Erilaisia mainostyyppejä LinkedInissä
 • Mainosten luonti Campaign Manager -mainostyökalulla: tavoite, kohdennus, mainosmuoto, sijoittelu, hinnoittelu ja kampanjan kesto.
 • Konversioseuranta
 • Insipiroivia mainoskampanjoita

Tauko 15 min

Instagram-mainonta

 • Instragram-mainonnan erityispiirteet
 • Mitä työkalua käyttää? Käytännön vinkkejä.
 • Mitä eroa on sponsoroidulla julkaisulla, dark postaksella tai Stories-mainonnalla
 • Insporoivia mainoskampanjoita

Mainonnan toimivuuden tarkastelua

 

VALMENTAJA

Lotta Kinnunen, Creative Consultant, etä- ja lähivalmentaja
Konseptoitua sisältöä, kohderyhmäymmärrystä ja käytännön tekemistä – siinä tiivistettynä Lotta Kinnusen erikoisosaaminen etä- ja lähivalmentajana. Englannista haettu syventyminen brändiviestintään ja psykologiaan kulutuspäätösten taustalla näkyvät Lotan valmennuksissa erityisesti asiakas- ja sisältökeskeisyytenä.

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Hinta

 • Paikan päällä osallistuminen (jäsenhinta) 330 € 
 • Paikan päällä osallistuminen (ei jäsenet) 440 €
 • Etänä osallistuminen, webinaari (jäsenhinta) 195 €
 • Etänä osallistuminen, webinaari (ei jäsenet) 245 €

Hintoihin lisätään alv. 24 %.

Paikan päällä osallistuminen ei sisällä tässä koulutuksessa lounasta, sillä kyseessä on puolen päivän koulutus.

Mikäli organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli suoritat ProComPRO-kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuutesi hintaan.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi. Huom! ProComin jäsen, varmistaaksesi koulutuksen osanottajamaksun jäsenhintaan, muistathan kirjautua jäsensivuille alla olevasta linkistä.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

Kiinnostuitko DigiPRO-valmennusohjelmasta? Kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

 

Kirjaudu sisään »

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Paikan päällä (olen jäsen), hinta 330 € + alv. 24 %Paikan päällä (en ole jäsen), hinta 440 € + alv. 24 %Etänä webinaariin (olen jäsen), hinta 195 € + alv. 24 %Etänä webinaariin (en ole jäsen), hinta 245 € + alv. 24 %

Maksajan tiedot

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.