Ajankohta

13.4.2021 09:00 – 15.4.2021 12:00

Paikka

Webinaarikoulutus

Hinta jäsenille

330 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

440 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

AJANKOHTAISTA

  • Järjestämme kevään koulutuspäivät webinaareina.
  • Koulutus jakautuu kahteen etänä toteutettavaan 3 h koulutusaamupäivään: koulutuspäivä 13.4. klo 9–12 ja työpaja 15.4. klo 9–12.


KOULUTUSPÄIVÄ

Strategian tehtävä on näyttää organisaation tulevaisuuden suunta ja kuvata toimet, joilla visio yhdessä toteutetaan. Epävarmassa ajassa strategiaviestinnän kyky viestiä tavoitteet ja juurruttaa strategia osaksi kaikkien arjen päätöksentekoa korostuu entisestään. Viestintä onkin avainroolissa ratkaisemassa, ottavatko ihmiset strategian omakseen. Mistä syntyy vaikuttava strategiaviestintä? Miten muotoilla strategia, joka on jo itsessään innostava ja sytyttää halun tehdä suunnitelmista totta? Millainen viestintä muuttaa aidosti toimintaa ja kykenee viemään strategian koko organisaatioon?

Tässä konkreettiseksi kiitetyssä koulutuksessa paneudutaan viestinnän keinoihin, joilla teet organisaatiosi strategiaviestinnästä vaikuttavaa ja kiinnostavaa. Saat käyttöösi työkalut, joilla jo usean organisaation strategiasta on tehty innostava, ihmisille merkityksellinen ja heidän työtään eri rooleissa aidosti ohjaava.

Koulutus jakautuu kahteen etänä toteutettavaan 3 h koulutusaamupäivään. Ensimmäinen koulutuspäivä keskittyy viestinnän mahdollisuuksiin strategiatyössä ja avaa vaikuttavan strategiaviestinnän keinoja. Opit konkreettisia työmenetelmiä, joilla voit viestijänä fasilitoida strategiasta jo itsessään innostavan tulevaisuuden tiekartan ja tarinallistaa strategian muotoon, jonka jokainen työntekijä voi kokea itselleen merkitykselliseksi. Toinen päivä koostuu käytännöllisestä työpajatyöskentelystä, jossa testataan työkaluja strategiaviestinnän muotoilussa.

Koulutuspäivä on osa KasvuPRO-valmennuskokonaisuutta.

 

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Koulutuspäivä 1 ti 13.4. klo 9–12

  • Miten saada ihmiset innostumaan strategiasta
  • Strategiatarina viestijän master-työkaluna
  • Kaikki mukaan osallistavan strategiaviestinnän mallilla

Koulutuspäivä 2 to 15.4. klo 9–​12

  • Näin teet merkityksellisen strategiatarinan
  • Vaikuttavan strategiaviestinnän suunnittelu
  • Työkaluja tarinan toiminnallistamiseen

 

KENELLE?

Koulutus sopii organisaation viestinnästä vastaaville. Erityisen hyödyllinen se on strategiakauden vaihtuessa tai erilaisissa muutostilanteissa, mutta tukee myös tahmeasti liikkeelle lähteneen strategian sytyttämisessä.

 

KOULUTTAJA

Ihmislähtöisen strategisen viestinnän asiantuntija, Valoria Oy:ssä strategina toimiva Ella Koota. Ella on inspiroiva viestinnän kouluttaja ja strategiaviestinnän fasilitoija ja visiotarinoiden käsikirjoittaja.

 

KOULUTUKSESTA SANOTTUA

”Kouluttajan oma innostus aiheeseen näkyi ja positiivisuus tarttui! Erityisesti pidin konkreettisista työkaluista, joihin pääsen palaamaan jälkeenpäinkin, kun alamme työstää omaa strategiatarinaa.”

 

 

MITEN WEBINAARI TOIMII?

Webinaarikoulutuksen teoriapäivä toteutetaan Zoomissa.

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Koulutuksen hinnasto:

  • Etänä osallistuminen, webinaari (jäsenhinta) 330 €
  • Etänä osallistuminen, webinaari (ei jäsenet) 440 €

Hintoihin lisätään alv. 24 %.

Mikäli organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli suoritat ProComPRO-kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuutesi hintaan.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Huom! ProComin jäsen, varmistaaksesi koulutuksen osanottajamaksun jäsenhintaan, muistathan kirjautua jäsensivuille alla olevasta linkistä.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

Kiinnostuitko KasvuPRO-valmennusohjelmasta? Kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.