Ajankohta

15.11.2019 08:30 – 15.11.2019 13:00

Paikka

Kasarmin Salit, Kasarmikatu 21, 00130 Helsinki

Hinta jäsenille

225 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

275 € + alv 24%

Ilmoittautumistilanne

Tilaa on vielä
Yhteistyössä:

Oma Media -arvio huipentuu marraskuun brunssitilaisuuteen, jonka keskiössä ovat tavoitteet, keinot ja vaikuttavuus. Miten tulevaisuudessa luodaan vaikuttavia ja koukuttavia kohtaamisia sidosryhmien kanssa?

Tilaisuudessa kuullaan ajankohtaisia asiantuntijapuheenvuoroja, joiden lisäksi tuomaristo nostaa esiin inspiroivia esimerkkejä Oma Media -arvion toteutuksista. Luvassa on myös kiehtovaa keskustelua organisaatiomedioiden ajankohtaisista trendeistä ja ratkaisuista. Tilaisuuden päätteeksi julkistetaan Oma Media -arvion parhaat toteutukset ja jaetaan palautteet arvioon osallistuneille organisaatioille.

Oma Media -brunssille ovat tervetulleita kaikki organisaatiomedioista kiinnostuneet ammattilaiset. Tule mukaan kuulemaan, missä muut menevät sekä inspiroitumaan ja verkostoitumaan!

 

BRUNSSIOHJELMA 15.11.

 

Brunssin juontaa Katleena Kortesuo

8.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvi

9.00 Tervetuloa & ProComin uuden median julkistaminen

9.10 Yhteiskunnallinen viestintä kilpailuetuna, Max Mickelsson, strategi, Co-founders Oy

9.30 Kirkkaista tavoitteista todelliseen vaikuttavuuteen, Vappu Aura,viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja, Teosto

9.50 Rohkeasti tubeen – Miten asiantuntija tai organisaatio voi ottaa tubettamisen tehokkaasti haltuun?, Ville Mäkipelto, tubettaja

10.10 Omamedioiden suunta – Miten luodaan vaikuttavia kohtaamisia? Kolmen puhujan yhteinen keskustelu, moderaattorina Katleena Kortesuo

10.40 Brunssitarjoilu ja kohtaamisia

11.45 Missä mennään omamedioissa? Katsaus Oma Media 2019 -arvion parhaisiin paloihin ja kehityskohteisiin.
Oma Media -arvion tuomaristo: Timo Berry, Marko Karttunen, Sallamaari Muhonen ja Pekka Piippo

12.30 Oma Media 2019 -arvion parhaiden julkistus

13.00 Tilaisuus päättyy

 

PUHUJIEN ESITTELY
 

Katleena Kortesuo

Katleena on viestintäkonsultti ja tietokirjailija. Kriisiviestinnän asiantuntijana Katleena tunnetaan Suomen kalleimpana siivoojana. Hän on kirjoittanut yli kolmekymmentä tietokirjaa, joista valtaosa käsittelee viestintää eri muodoissaan. Vapaa-ajallaan Katleena on intohimoinen partiolainen ja keskiaikaharrastaja. (Kuva: Jarno Lindholm)

Vappu Aura

Viestintä-, markkinointi-, ja yhteiskuntasuhdejohtaja, Teosto

Vappu on markkinointiviestinnän pitkän linjan ammattilainen, jolla on kokemusta brändien ja viestinnän johtamisesta sekä organisaatioiden sisällä että palveluntarjoajana. Ennen musiikintekijöiden järjestö Teostoa hän on työskennellyt mm. markkinointitoimisto Avidyn sekä Ilmarisen markkinointi- ja viestintäjohtajana. Vapun vahvuuksia ovat strateginen viestintä, brändinhallinta sekä vastuullinen sisältömarkkinointi.

Max Mickelsson

Max Mickelsson on tehnyt viimeiset neljätoista vuotta töitä yhdistäen politiikkaa, teknologiaa ja liiketoimintaa. Max on yrittäjä ja Co-fouders Oy:n osakas. Ennen nykyistä tehtäväänsä Max toimi Microsoftin yhteiskuntasuhteiden johtajana Suomessa. Ennen tätä hän toimi monissa politiikan tehtävissä avustaessaan työministeriä, valtiovarainministeriä sekä sisä-asiainministeriä. Eduskunnassa hän toimi Kokoomuksen eduskuntaryhmän pääsihteerinä sekä puhemiehen ja varapuhemiehen eritysavustajana.

Ville Mäkipelto

Ville Mäkipelto on tietotubettaja, jonka kanavalla tehdään tutkimusmatkoja ihmismieleen ja maailmaan. Mäkipellon YouTube-kanava lukeutuu Suomen seuratuimpiin tietoaiheisiin kanaviin: hänellä on noin 60.000 tilaajaa ja videoita on katseltu yli 9 miljoonaa kertaa. Mäkipelto työskentelee tutkijana Helsingin yliopistosta ja haluaa olla sanoittamassa tiedettä ymmärrettävällä ja viihdyttävällä tavalla. Ville on elinikäinen oppija, joka rakastaa itsensä haastamista ja uusien ikkunoiden avaamista maailmaan.

 

HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN
 

Osallistumismaksu Oma Media -brunssille (ilman Oma Media -arviota)

Tapahtuman hinta on ProComin jäsenille 225 euroa + alv. 24 %, muille 275 euroa + alv. 24 %. Oma Media -brunssille ovat tervetulleita kaikki organisaatiomedioista kiinnostuneet ammattilaiset.

Jos organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi henkilö, saavat kaikki tapahtuman hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Osallistumismaksu Oma Media 2019 -arvion osallistujille

Mikäli organisaatiosi media on mukana Oma Media 2019 -arviossa, sisältyy arvion hintaan kahden (2) henkilön osallistuminen Oma Media -brunssille 15.11.2019. Brunssin osallistujat ilmoitetaan arvioon ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisähenkilöiden osallistumismaksu tapahtumaan on Oma Media- arviossa mukana oleville organisaatioille 175 euroa + alv. 24 % / hlö.

Peruutusehdot

Viimeinen peruutuspäivä on kaksi viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto tilaisuuteen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Yhteistyökumppanit: 

 

 

 

 

 

Yhteistyössä:

 

 

 

 

 

 

 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.