Ajankohta

19.2.2021 09:00 – 19.2.2021 12:00

Paikka

Stream

Hinta jäsenille

55 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

85 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Melkein täynnä

Millainen sidosryhmämedia on aidosti kohderyhmälleen hyödyllinen ja kohderyhmäänsä puhutteleva? Oma Media 2020 -arvio huipentuu ajankohtaiseen aamutilaisuuteen helmikuussa 2021. Tarkasteluun nousee etenkin organisaatiomedian vaikuttavuus ja sidosryhmien ymmärtäminen.

Tilaisuudessa kuullaan ajankohtaisia asiantuntijapuheenvuoroja ja kiehtovaa keskustelua organisaatiomedioiden ajankohtaisista trendeistä ja ratkaisuista. Lisäksi tuomaristo nostaa esiin inspiroivia esimerkkejä Oma Media -arvion toteutuksista. Tilaisuuden päätteeksi julkistetaan Oma Media -arvion parhaat toteutukset ja jaetaan palautteet arvioon osallistuneille organisaatioille.

Streamattava tilaisuus on avoin kaikille kohderyhmälähtöisen ja vaikuttavan oman media tuotannosta kiinnostuneille. Voit osallistua tapahtuman streamiin mistä tahansa toimivan nettiyhteyden päästä.

 

Aika: perjantai 19.2.2021 klo 9-12
Paikka: Stream

 

OHJELMA 19.2.2021

Aamupäivän ohjelmassa kuulemme ajankohtaisia puheenvuoroja, esimerkkejä vaikuttavan sidosryhmämedian  toteutuksista ja vinkkejä oman median rakentajille. Aamupäivän ohjelmassa kuulemme:

Mitä hyötyä podcastista on viestinnässä ja miten sitä mitataan?
Juhani Pajunen, Senior Advisor, Suomen Podcastmedia

Podcastit ovat trendikkäitä, mutta miten saada ne palvelemaan viestintää? Entä miten niiden vaikutusta tulisi mitata? Puheenvuorossa käydään läpi myös podcastin tuottamisen sudenkuopat.

Oma media someyhteisön omimana lemmikkinä
Kati Kalliomäki, viestintäjohtaja, Verohallinto

Kalleinta ja turhinta viestintää on sellainen, jotka kukaan ei käytä. Verohallinto on rakentanut kuuntelevaa vuorovaikutusta someyleisöittensä kanssa systemaattisesti kokeilemalla, penkomalla dataa ja säätämällä suuntaa. Tulokseksi saadaan parhaimmillaan sisältöä, jonka yleisö sekä kokee omakseen että viihtyy ja jota se tuunaa.

Mediaviestinnnän muutos strategialähtöiseksi
Iina Mikkola, Account Director, PR Specialist, Liana

Viestinnän ja markkinoinnin datavetoisuus ohjelmistokumppanin silmin.

Oma Media 2020 -tuomariston puheenvuorot
Pekka Piippo, muotoilija, Studio Pekka Piippo Oy
Heidi Selkäinaho, toimitusjohtaja, Somepoint Oy
Terttu Sopanen, Senior Consultant, Brunnen
Raine Tiessalo, viestintä- ja yhteiskuntasuhdepäällikkö, Perheyritysten liitto

Tilaisuuden moderoijana toimii Heidi Korva. Heidi on vastuullisuusviestinnän strategi, -konsultti ja -kouluttaja sekä Procomin Vuoden viestintäammattilainen 2015. www.communike.fi

Tilaisuuden päätteeksi julkistamme ja palkitsemme Oma Media 2020 -arvion parhaat toteutukset.

 

OSALLISTUMISMAKSUT

Stream-osallistuminen

  • Jäsenet, osallistuminen vain webinaariin (media ei mukana arviossa): 55 e/hlö
  • Muut kuin jäsenet, osallistuminen vain webinaariin (media ei mukana arviossa): 85 e/hlö

 

Kaikkiin hintoihin lisätään alv. 24 %.

Jos livetapahtumaan osallistuu kaksi (2) tai useampi henkilöä samasta organisaatiosta,  saavat kaikki osallistujamaksuista 15 % alennuksen.

 

PERUUTUSEHDOT

Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto tapahtumaan on maksutonta.

Tiedustelut ja peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

TIETOJEN KÄSITTELY

Ilmoittautumalla mukaan, hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen uutiskirjeemme jakelulistalle. Saat ProComilta viestejä viestintäalaan liittyen, koulutuksiin ja tapahtumiin. Voit koska tahansa pyytää tietojesi poistoa postituslistaltamme. Käsittelemme tietoja GDPR:n mukaisesti.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.