Ajankohta

16.9.2021 09:00 – 16.9.2021 14:00

Paikka

Webinaarikoulutus

Hinta jäsenille

330 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

440 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

AJANKOHTAISTA

 • Järjestämme koulutuksen webinaarina.

 

KOULUTUS

Oletko pohtinut podcastin tekemistä itse tai omalle organisaatiollesi? Haluatko oppia, miten podcast ihan käytännössä tehdään? Tässä koulutuspäivässä käymme läpi podcastin tekemisen kaikki perusasiat. Koulutuksessa pureudumme muun muassa podcastin käsikirjoitukseen, kalustoon, leikkaamiseen, julkaisuun, äänittämiseen ja äänimaailmaan sekä editointiin ja vieraiden tukemiseen. Koulutuksessa käydään systemaattisesti läpi, mitä tulee ottaa huomioon niin ennen nauhoitukseen ryhtymistä kuin itse podcastin tekemisen aikana ja siihen, mitä tapahtuu nauhoituksen jälkeen. Tämän käytännönläheisen päivän jälkeen podcastin sinulla on hallussasi podcastin perusteet ja pääset alkuun oman mediasi rakentamisessa! Koulutus sopii niin aloittelijoille kuin hieman pidemmällä podcastien tekemisessä oleville.

 

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

 • Tarvitaanko studiota?
 • Pitääkö olla käsikirjoitus?
 • Millaiselta podcast kuulostaa?
 • Mitä kalustoa tarvitsen?
 • Tarvitseeko podcast leikata?
 • Minne podcastini julkaisen ja miten?
 • Miten puhun mikkiin?
 • Miten pilaan äänitykseni?
 • Tarvitsenko co-hostia tai vieraita?
 • Paljonko podcasteihin menee rahaa?
 • Kuinka tuhlata rahaa äänityskalustoon?
 • Monta jaksoa kannattaa kerralla äänittää?
 • Miten saada vieras rentoutumaan?
 • Voinko editoida liikaa? 

 

KENELLE

Koulutus sopii henkilöille, jotka haluvat tehdä podcastia itse. Koulutus sopii niin aloittelijoille kuin hieman pidemmällä olevillekin.

 

KOULUTTAJA

Ville ”Syke" Syrjälä on media-alan moniosaaja. Ville on työskennellyt podcastien parissa useamman vuoden ajan. Hän on valmistunut medianomiksi Metropolian AMK:sta, jossa video- ja radiopuoli vaihtui podcasteihin, ensin itse podcastaajana ja sen jälkeen podcastien tuotannon puolella. Hän toimii Suomen Podcastmedian tuotantokordinaattorina, äänittäjänä sekä leikkaajana/äänisuunnittelijana. 

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Koulutuksen hinnasto:

 • Etänä osallistuminen, webinaari (jäsenhinta) 330 €
 • Etänä osallistuminen, webinaari (ei jäsenet) 440 €

Hintoihin lisätään alv. 24 %.

Mikäli organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli suoritat ProComPRO-kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuutesi hintaan.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Huom! ProComin jäsen, varmistaaksesi koulutuksen osanottajamaksun jäsenhintaan, muistathan kirjautua jäsensivuille alla olevasta linkistä.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

KIINNOSTAAKO LAAJAN KOULUTUSOHJELMAN SUORITTAMINEN?

Kiinnostaisiko sinua ProComPRO-valmennusohjelman suorittaminen? Tämän koulutuksen voi suorittaa osana ProComPRO-koulutusohjelmaa, josta osallistuja saa todistuksen koulutukset suoritettuaan. Kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775 tai lue lisää täällä.

 

Tietojen käsittely

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen uutiskirjeemme jakelulistalle. Saat ProComilta viestejä viestintäalaan liittyen, koulutuksiin ja tapahtumiin. Voit koska tahansa pyytää tietojesi poistoa postituslistaltamme. Käsittelemme tietoja GDPR:n mukaisesti.

 

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Maksajan tiedot

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.