Ajankohta

3.12.2021 17:00 – 3.12.2021 19:00

Paikka

Oulun teatteri, Kaarlenväylä 2

Järjestäjä

ProCom

Oulun teatteri, pohjoisen teatteritaiteen koti, tarjoaa värikkäitä elämyksiä, oivalluksia ja unohtumattomia tarinoita. Tulevaisuuteen suuntaava, kansallisesti merkittävä teatteri uskaltaa nousta puheenaiheeksi myös kurottamalla kohti uusia yleisöjä ja toimintatapoja. Oulun teatterin uusi konsepti PikiTalk on herättänyt laajaa kiinnostusta: teatterin ja yhteiskunnallisen keskustelun yhdistelmä on saanut oululaiset liikkeelle. Tule kuulemaan Oulun teatterin viestinnän ja markkinoinnin tekemisestä markkinointi- ja viestintäpäällikkö Riikka Forsmanin ja viestintäsuunnittelija Minna Koivusen kertomana.

Oulun aluejaoksen maksuton tapaaminen järjestetään perjantaina 3.12.2021 klo 17 alkaen Oulun teatterissa, Kaarlenväylä 2.

Tapaamisen päätteeksi on mahdollista jäädä seuraamaan improvisaatioteatteri Riskiryhmän vierailuesitystä Kriisikomedia, joka alkaa klo 19. Lipun näytökseen maksaa jokainen osallistuja itse (perushintainen lippu 32 euroa). Osta lippu 19.11. mennessä käyttäen koodia Procom: https://www.ticketmaster.fi/event/299219?CL_ORIGIN=ORIGIN2 Älä hämäänny, jos sinulla näkyy Ticketmasterissa myös koko Procomin varauskiintiö. Katsomossa ei ole merkittyjä paikkoja, joten ei haittaa, vaikka ostaisit lipun Procom-kiintiön ulkopuolelta.

Lisätietoja: Oulun aluejaoksen puheenjohtaja Elina Mattila-Niemi, elina.m.niemi@gmail.com

Kuva: Kriisikomedia / Oulun teatteri

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.