Ajankohta

12.3.2020 09:00 – 12.3.2020 16:00

Paikka

Tapahtumatalo Bank, Unioninkatu 20, 00130 Helsinki

Hinta jäsenille

475 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

625 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Tilaa on vielä
Elina PiskonenNiina Mäki

Tämän intensiivipäivän pääpaino on palvelumuotoilun menetelmien käytännön testaamisessa. Koulutukseen kuuluu ennakkotehtävänä toteutettava muotoiluluotain, jonka avulla kerättyä ymmärrystä hyödynnetään päivän yhteisessä kehittämisprojektissa. Monipuolisesti erilaisia menetelmiä kokeillen toteutamme päivän aikana kevyen palvelumuotoiluprojektin aina asiakasymmärryksen keräämisestä ja tiivistämisestä konseptin ensimmäisen prototyypin rakentamiseen asti.

Kenelle?

Koulutus soveltuu parhaiten palvelumuotoilun perusteet ymmärtäville viestinnän ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita kokeilemaan palvelumuotoilua käytännössä ja laventamaan omaa menetelmäpalettiaan.

Päivän ohjelma klo 9-16:

  • Katsaus menetelmiin ja työkaluihin, esimerkkejä soveltamisesta
  • Asiakasymmärryksen keräämiseen ja tiivistämiseen soveltuvat menetelmät
  • Konseptin ideoinnin menetelmät
  • Prototyypin rakentamisen menetelmät
  • Miten eri menetelmät toimivat ja kuinka voin soveltaa niitä viestinnän kehittämiseen omassa organisaatiossani?

Kouluttajat

Viestintätoimisto Kaiku Helsingin palvelumuotoilujohtajana työskentelevä Elina Piskonen yhdistää työssään palvelumuotoilun lähestymistavan pitkään kokemukseen viestinnän kehittämisestä. Elinan intohimo on tuoda Suomen viestintäkentälle uusia menetelmiä ja ihmiskeskeistä tapaa kehittää asioita. Hän toteuttaa tätä päivittäin vetämällä projekteja, joissa muotoilun ajattelumaailmaa ja palvelumuotoilun menetelmiä viestinnän tekemiseen yhdistämällä luodaan aidosti vaikuttavaa viestintää. Elina on Suomen johtavia viestinnän palvelumuotoilun asiantuntijoita ja Viestinnän+markkinoinnin palvelumuotoilijat -verkoston perustaja. Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL palkitsi hänet vuoden vaikuttavin 2018 -palkinnolla.

Palvelumuotoilija Niina Mäki yhdistää työssään palvelumuotoilua yli vuosikymmenen mittaiseen kokemukseensa yhteiskunnallisen vaikuttamisen moniottelijana. Niina innostuu viestinnän strategisesta suunnittelusta, kumppanuuksien rakentamisesta ja vuorovaikutuksen kehittämisestä. Niina on toinen Palvelumuotoilu järjestöissä -verkoston perustajista. Hän uskoo, että asiakaskeskeiset teknologiaratkaisut ja vastuullisuus ovat kilpailuetuja, ja että muotoiluajattelulla voidaan löytää uusia näkökulmia myös maailman visaisimpiin ongelmiin.

 

Kouluttajista sanottua

”Lyhyessä ajassa saimme oivallisen, innostavan johdatuksen palvelumuotoiluun. Tämä kannustaa kokeilemaan itse!”

”Palvelumuotoilun työtapoja voi hyödyntää hyvin monessa asiassa, joten koulutuksen aihe oli ajankohtainen. Kouluttajan käytännön esimerkit olivat valaisevia: oli todella mielenkiintoista kuulla, miten palvelumuotoilun keinoin oli parannettu muun muassa sisäistä viestintää organisaatiossa.”

”Erinomaisesti toteutettu, hyvin suunniteltu ja keskityttiin konkreettisiin asioihin. Kiitos!”

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Hinta
Koulutuksen hinta on ProComin jäsenille 475 euroa + alv. 24 %, muille 625 euroa + alv. 24 %. Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin sekä kahvi- ja lounastarjoilun.

Mikäli organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli suoritat ProComPRO-kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuutesi hintaan.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella viimeistään 5.3.2020. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Huom! ProComin jäsen, varmistaaksesi koulutuksen osanottajamaksun jäsenhintaan, muistathan kirjautua jäsensivuille alla olevasta linkistä.

 

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

Kiinnostuitko MarComPRO-valmennusohjelmasta? Kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.