Ajankohta

17.11.2016 09:00 – 17.11.2016 16:00

Paikka

ProComin koulutustilat, Kalevankatu 30, 7. krs., 00100 Helsinki

Hinta jäsenille

475 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

625 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Tilaa on vielä

 

Haluatko sinä kuulua tulevaisuuden menestyjiin? Työelämä muuttuu seuraavien 20 vuoden aikana enemmän kuin se on muuttunut viimeisten 200 vuoden aikana yhteensä. Työelämän murroksen myötä myös itse työ muuttuu. Jatkuvat ja päällekkäiset muutokset kuormittavat tänä päivänä niin yksilöitä kuin organisaatioitakin valtavasti aiheuttaen fokuksen siirtymisen helposti pois tuottavasta työstä.

Resilienssin eli muutosjoustavuuden kehittäminen helpottaa ja nopeuttaa sopeutumistamme ympäristön ja työelämän jatkuviin muutoksiin. Resilientti yksilö sietää paremmin epävarmuutta, palautuu nopeammin sekä säilyttää toimintakykynsä muutosten keskellä paremmin. Toisin sanoen on tuottavampi ja tehokkaampi ja samanaikaisesti voi hyvin. Työyhteisön muutosjoustavuus muodostuu siitä, kuinka resilienttejä yksilöt ovat.  Muutosjoustavuus edellyttää jatkuvaa vuorovaikutusta, yhteisen ymmärryksen lisäämistä sekä yhteisen suunnan kirkastamista.

Resilienssivalmennuksen tavoitteena on lisätä osallistujien tietoisuutta siitä, kuinka omaa sekä taustaorganisaationsa resilienssiä voi edistää ja kehittää. Koulutuspäivä tarjoaa valmiuksia ymmärtää muutoksesta aiheutuvia lieveilmiöitä sekä antaa eväitä kehittää omaa sekä organisaationsa muutoskyvykkyyttä. 

Koulutus on mahdollista suorittaa yksittäisenä koulutuspäivänä tai osana MuutosPRO-ohjelmaa.

 

KOULUTUSPÄIVÄN SISÄLTÖ

Koulutuspäivän aikana pyrimme löytämään vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  • Miksi muutokset voivat olla haastavia?
  • Mitä resilienssi eli muutosjoustavuus tarkoittaa yksilön ja organisaation näkökulmasta?
  • Miten vahva resilienssi näkyy työpaikalla?
  • Kuinka kehitän omaa itsetuntemustani ja resilienssiäni?
  • Miten voimme kehittää henkilöstömme kyvykkyyttä kohdata ja hyödyntää muutoksia?
  • Runsaasti esimerkkejä ja käytännön harjoituksia

Tutustu myös kouluttaja Katja Lundbergin haastatteluun Viestijät.fi-sivustolla: Resilienssi luo kilpailuetua

 

KENELLE?

Koulutus on suunnattu viestinnän ammattilaisille ja erilaisissa asiantuntijatehtävissä toimiville henkilöille, jotka haluavat parantaa omaa kykyvykkyyttään selviytyä työelämän murroksesta sekä syventää osaamistaan erilaisten muutosprojektien johtajina tai saada eväitä osallistuessaan esimerkiksi viestinnästä vastaavana erilaisiin muutosohjelmiin.

 

VALMISTAUTUMINEN KOULUTUKSEEN

Osallistujille lähetetään lähellä koulutuksen ajankohtaa ennakkotehtävä tai -kysely, jonka pohjalta koulutus räätälöidään mahdollisimman hyvin osallistujien lähtötilannetta ja toiveita vastaavaksi.

 

PÄIVÄN VALMENTAJA

Katja Lundberg on Sovunrakentajat Oy:n toimitusjohtaja ja toinen perustajapartnereista. Koulutukseltaan Katja on oikeustieteen kandidaatti (OTK), pääanalyytikko, työyhteisösovittelija sekä systeeminen business coach. Hän on työskennellyt yli 15 vuoden ajan sekä isojen että pienten muutosten läpiviemiseksi hyvin erilaisissa työrooleissa. Tällä hetkellä Katja toimii Sovunrakentajat Oy:n valmentaja-konsulttina työskennellen erityisesti muutoksista aiheutuvan psykososiaalisen kuormituksen ennaltaehkäisyn sekä organisatorisen resilienssin kehittämisen parissa.

Katja on aikaisemmin toiminut mm. esimies- ja johtotehtävissä. Lisäksi Katja on työskennellyt valtakunnallisten prosessien kehittämistehtävissä, riskienhallintayksikön varajohtajana sekä pääanalyytikkona ja HR:nä strategisen työhyvinvointijohtamisen kehittämishankkeen hankepäällikkönä.

Katja Lundbergin ydinosaamista on työelämän muutostilanteista aiheutuvan psykososiaalisen kuormituksen ennaltaehkäisy sekä strategisen ja operatiivisen henkilöstöjohtamisen kehittäminen muutostilanteissa.

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Hinta
Koulutuksen hinta on ProComin jäsenille 475 euroa + alv. 24 %, muille 625 euroa + alv. 24 %. Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin sekä kahvi- ja lounastarjoilun.

Mikäli organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli suoritat koulutuksen osana MuutosPRO-kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuuden hintaan.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella viimeistään 10.11.2016. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Huom! ProComin jäsen, varmistaaksesi koulutuksen osanottajamaksun jäsenhintaan, muistathan kirjautua jäsensivuille alla olevasta linkistä.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.
 

Kiinnostuitko uudesta MuutosPRO-valmennusohjelmasta? Kysy lisää ProComin toimistolta: eveliina.linna@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

Tiesithän, että ProComin koulutustila on jäsenten vuokrattavissa, joko sisäisiin koulutuksiin tai vaikkapa lehdistötilaisuuksien pitämiseen? Kysy lisää ProComin toimistolta procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.