Ajankohta

5.5.2022 09:00 – 5.5.2022 15:00

Paikka

ProComin koulutustila / Zoom

Järjestäjä

ProCom

AJANKOHTAISTA

Koulutus järjestetään mahdollisuuksien mukaan hybriditoteutuksena siten, että online-osallistuminen on aina mahdollinen. Luokkahuonetoteutus arvioidaan hyvissä ajoin jokaisen koulutuspäivän osalta erikseen.  Voit kertoa oman toiveesi osallistumistavasta ilmoittautumislomakkeella ja ProCom vahvistaa aina erikseen toteutuksen.

 

KOULUTUSPÄIVÄ

Sisäinen digiviestintä – miten siinä onnistuu? Mitkä ovat parhaat kanavat digiviestintään, ja miten niitä käytetään tehokkasti? Tässä koulutuksessa opit, miten sisäinen digiviestintä kannattaa järjestää modernissa, hybridityötä tekevässä organisaatiossa. Opit myös, miten johdat muutosta uuden viestintäkanavan tai viestintäkäytännön käyttöönotossa. Koulutuksessa käsitellään muun muassa seuraavia teemoja:

 • Sisäisen digiviestinnän trendit
 • Onnistuneen sisäisen viestinnän hyödyt
 • Digikanavien roolit, työkalut ja parhaat käytännöt
  • Intranetit
  • Sisäinen some
  • Yhteisöllinen ryhmätyö
  • Online-kokoukset ja webinaarit
 • Kanavastrategia sisäiseen viestintään erilaisille organisaatioille
  • Ajankohtaisviestinnän kanavat
  • Ohjeiden jakaminen
  • Koko talon keskusteluyhteisöt
  • Osastojen välinen tiedonvaihto ja ryhmätyö
  • Harjoitus: oman organisaation kanavastrategia
 • Viestintäkanavan tai -käytännön jalkautus
  • Viestintäkulttuurin muutoksen johtaminen
  • Jalkautusprojektin läpivienti

 

KOULUTTAJA

Kouluttajan toimii Somepointin perustaja Heidi Selkäinaho. Heidi on kokenut digitaalisen työyhteisöviestinnän konsultti, ja hän on päättänyt muuttaa työelämää paremmaksi opettamalla työpaikkoja viestimään avoimesti ja tasa-arvoisesti työpaikan sisäisissä digikanavissa. Hän vie yrityksensä Somepointin kautta läpi mittavia sisäisen viestinnän muutoshankkeita sisältäen intranetin, yrityksen yhteisen sisäisen somen sekä tiimien ryhmätyön. Heidillä on yli 10 vuoden kokemus tästä työstä. Aiemmin Heidi oli Sinisellä Meteoriitilla Valo Intranetin tuotepäällikkö ja intranet-konsultti.

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Luokkahuonekoulutus (osallistuja paikan päällä)

475 eur jäsen / 625 eur ei-jäsen

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

330 eur jäsen / 440 eur ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

 

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

KIINNOSTAAKO LAAJAN KOULUTUSOHJELMAN SUORITTAMINEN?

Kiinnostaisiko sinua digiviestinnän koulutuskokonaisuuden suorittaminen? Tämän koulutuksen voi suorittaa osana digiviestinnän koulutuskokonaisuutta, jonka suorittamisesta saa todistuksen. Kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775 tai lue lisää täällä.

 

Tietojen käsittely

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen uutiskirjeemme jakelulistalle. Saat ProComilta viestejä viestintäalaan liittyen, koulutuksiin ja tapahtumiin. Voit koska tahansa pyytää tietojesi poistoa postituslistaltamme. Käsittelemme tietoja GDPR:n mukaisesti.

Kirjaudu sisään »

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Livenä, olen jäsen 475 e + alv.Livenä, ei-jäsen 625 e + alv.Etänä, jäsen 330 e + alv.Etänä, ei-jäsen 440 e + alv.

Maksajan tiedot

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.