Ajankohta

10.11.2020 18:00 – 10.11.2020 19:30

Paikka

Teams

Järjestäjä

ProCom

Sisäisen viestinnän jaos järjestää erilaisten introjen esittelysarjan, jonka ensimmäisessä osassa ti 10.11. klo 18.00–19.30 kerrotaan yleisesti, mitä teknologioita tällä hetkellä intra-alustoiksi on tarjolla. Alustuksen jälkeen saamme tiiviit esitykset Happeosta, WordPressistä, Joomlasta sekä Episerveristä.

Sarjan toisessa osassa ma 23.11. klo 18.00–19.30 tutustumme Sharepointiin, Teamsiin ja Valoon intra-alustoina sekä Microsoftin visioon moderneista yhteistyötavoista ja välineistä.

Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan, missä mennään introjen kehityksessä tällä hetkellä ja mitkä ovat parhaat ja haastavimmat kokemukset kustakin alustasta mm. käyttäjien näkökulmasta. Esittelysarja järjestetään Teamsin kautta.

10.11. klo 18–19.30 Erilaiset intrat esittelyssä - Osa I Sisäisen viestinnän jaos järjestää erilaisten introjen esittelysarjan, jonka ensimmäisessä osassa ti 10.11. klo 18.00–19.30 kerrotaan yleisesti, mitä teknologioita tällä hetkellä intra-alustoiksi on tarjolla. Alustuksen jälkeen saamme tiiviit esitykset Happeosta, WordPressistä, Joomlasta sekä Episerveristä. Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan, missä mennään introjen kehityksessä tällä hetkellä ja mitkä ovat parhaat ja haastavimmat kokemukset kustakin alustasta mm. käyttäjien näkökulmastä. Etäesittely järjestetään Teamsin kautta.

 

Tilaisuus on avoin ja maksuton ProComin jäsenille. Tervetuloa mukaan!

 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.