Ajankohta

29.4.2021 14:30 – 29.4.2021 16:00

Paikka

Online

Järjestäjä

ProCom

 

Sisäisen viestinnän jaos: Esihenkilöiden viestintärooli – miten sitä voisi kehittää?

Aika: torstai 29.4.2021 klo 14.30–16.00
Paikka: verkossa

Mitkä ovat korona-ajan haasteet ja mahdollisuudet esihenkilöiden viestinnälle? Miten esihenkilöt voisivat hyödyntää osaamistaan paremmin organisaationsa ja asiakkaidensa hyväksi? Miten uusia viestintäkäytäntöjä rakennetaan ja miten ne otetaan osaksi arkeamme? 

Sujuva viestintä on henkilöstön kehittämisen, myynnin ja koko liiketoiminnan perusta. Viestintä vaikuttaa kaikkeen, ja esihenkilöiden rooli viestijöinä korostuu. Iltapäivän webinaarissa Ahjon perustaja ja toimitusjohtaja Sari-Liia Tonttila puhuu myös arkisista sisäisen tiedonkulun haasteista ja viestintäperiaatteista. Esihenkilöt kaipaavat työvälineiksi ohjeita ja malleja arjen viestintätilanteisiin. Uusia viestintäkäytäntöjä tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. Sujuva viestintä on voimakas työväline.

Ahjon perustaja ja toimitusjohtaja Sari-Liia Tonttila on niittänyt mainetta kansainvälisillä kentillä palkitusta viestinnästä ja erityisesti kriisiviestinnästä. Hän on rakentanut korona-aikana enemmän kuin koskaan työurallaan työkaluja esihenkilöiden viestintävalmiuksien parantamiseksi. Hän on myös juuri perustanut uuden yhtiön yhteiskunnallisten digitaalisten vaikuttamiskampanjoiden luomiseen. 
 

Kirjaudu sisään »

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.