Ajankohta

14.3.2018 09:00 – 14.3.2018 11:00

Paikka

ProComin toimisto, Kasarmikatu 23 A 5, 00130 Helsinki

Järjestäjä

ProCom: Sisäisen viestinnän jaos

Ilmoittautumistilanne

Täynnä

 

Paljon puhuttu palvelumuotoilu tarjoaa hyviä työkaluja myös sisäisen viestinnän kehittämiseen. Mutta mitä palvelumuotoilulla oikein tarkoitetaan? Mitä hyötyjä siitä on sisäiselle viestijälle? Mitä eri palvelumuotoilun työkaluja voi sisäisen viestinnän kehittämisessä käyttää?
 

Aika: 14.3. klo 9.00-11.00 (aamiaista tarjolla 8.45 alkaen)

Ohjelma:

Viestintävalmentaja Laura Vuorio-Kuokka johdattelee aamupäivän teemaan ja kertoo esimerkin kautta miten hän on vienyt palvelumuotoilu-ajattelua viestinnän asiakasprojekteihin.

Viestintäkonsultti ja palvelumuotoilija Elina Piskonen perehdyttää palvelumuotoilun lähestymistapaan ja antaa konkreettisia työkaluvinkkejä. Konkreettisena casena Elina kertoo keväällä valmistuvasta projektistaan, jossa palvelumuotoilun avulla luotuja viestijäpersoonia käytettiin viestinnän kehittämisen pohjana.

Ilmoittautuminen & etäosallistuminen:

Tilaisuuden järjestää ProComin Sisäisen viestinnän jaos ja se on avoin ja maksuton kaikille ProComin jäsenille.

Mikäli haluat osallistua tapahtumaan etänä, ilmoittaudu mukaan procom@procom.fi, niin lähetämme sinulle linkin ennen tapahtumaa. 

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.