Ajankohta

26.3.2020 09:00 – 26.3.2020 16:00

Paikka

ProComin koulutustilat, Kasarmikatu 23 A, 00130 Helsinki

Hinta jäsenille

475 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

625 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Tilaa on vielä
Kristiina Salo

Liiketoimintastrategiasta johdettu sisältöstrategia sekä kohderyhmien tehokas tavoittaminen sisällöillä ovat onnistuneen sisältömarkkinoinnin peruspilareita. Koulutuksen aikana käydään läpi sisältöstrategian rakentamisen perusteita ja mm. sitä, millaisia tavoitteita tuotetuille sisällöille voidaan asettaa. Tärkeitä kysymyksiä ovat mm. miten sisältö edistää liiketoimintaamme ja mitä haluamme saavuttaa sisällöillämme?

Koulutuksessa korostetaan kohderyhmätuntemuksen tärkeyttä ja pyritään vastaamaan kysymyksiin:

  • Kuka kuluttaa sisältöämme ja kenen sitä tulisi kuluttaa?
  • Mitä lisäarvoa tuottamamme sisältö tuo vastaanottajalle?

Koulutus antaa eväät luoda omalle organisaatiolle sisällöntuotantotyötä helpottavia sisältökonsepteja, oli kyseessä sitten artikkelit, blogikirjoitukset, videot tai sosiaalisen median julkaisut. Koulutuksen aikana käydään läpi myös toimivia tekniikoita sisältöideoiden keräämiseen omasta organisaatiosta ja saadaan konkreettisia oppeja toimivaksi todetun sisältösuunnitelman rakentamiseen. Sisällön tehokas jakelu kohderyhmille on yhtä tärkeää kuin vaikuttavat sisällöt. Koulutuksessa havainnollistetaan konkreettisesti, miksi kanavasuunnitelma kannattaa ja miten sellainen voidaan luoda omalle organisaatiolle.

Iltapäivän työpajassa kirkastetaan oman organisaation sisältöjen kokonaisuutta ja hahmotellaan erityyppisten sisältöjen sisältömatriisi. Työpajassa käydään läpi erityyppisiä sisältöesimerkkejä, joiden pohjalta ideoidaan uusia sisältöjä, jotka tukevat oman organisaation sisältötyön tavoitteita. Työpajan jälkeen sinulla on hyvä käsitys siitä, millaisia sisältöjä organisaationne tällä hetkellä tuottaa, millaisia tavoitteita ne ajavat, ja minkä tyyppisiä sisältöjä kokonaisuuteen olisi hyvä lisätä, jotta organisaationne sisällöt palvelisivat toivottuja kohderyhmiä entistä paremmin.


Ohjelmassa


●    Sisältöstrategian ja onnistuneen sisältömarkkinoinnin peruspilarit
●    Sisällöille asetettavat tavoitteet
●    Kohderyhmätuntemus
●    Sisällöntuotantoa helpottavat sisältökonseptit
●    Kanavasuunnitelma
●    Sisältötyöpaja


Valmentaja

Päivän valmentajana toimiva Kristiina Salo on LM Somecon strategi ja erikoistunut organisaatioiden digitaalisen viestinnän strategioihin ja suunnitelmalliseen sisällöntuotantoon verkossa. Kristiina kouluttaa eri alan asiantuntijoita bloggaamisesta, strategisesta suunnittelusta, erilaisista sisältömuodoista ja oman toiminnan mittaamisesta verkossa. Kristiinalla on myös kokemusta asiantuntijoiden aktivoinnista verkossa ja strategisesta työnantajakuvan rakennuksesta.

Kristiinan vahvuuksia kouluttajana ovat pitkä kokemus eri toimialoilta ja innostava ote tekemiseen

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Hinta
Koulutuksen hinta on ProComin jäsenille 475 euroa + alv. 24 %, muille 625 euroa + alv. 24 %. Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin sekä kahvi- ja lounastarjoilun.

Mikäli organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli suoritat DigiPRO-kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuuden hintaan.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella viimeistään 20.3.2020. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.
 

Kiinnostuitko DigiPRO-valmennusohjelmasta? Kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

 

Kirjaudu sisään »

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Maksajan tiedot

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.