Ajankohta

26.2.2019 09:00 – 26.2.2019 16:00

Paikka

ProComin koulutustilat, Kasarmikatu 23A5, 00130 Helsinki

Hinta jäsenille

475 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

625 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Tilaa on vielä

Miten viestijänä vastaat median, sijoittajien ja analyytikoiden odotuksiin?

Tässä koulutuspäivässä syvennytään talousviestintään. Päivän aikana käydään läpi askeleet, jotka kuuluvat julkisesti osakkeitaan tai lainojaan myyvän yrityksen viestinnän vuosikelloon. Samoin arvioidaan, mitä eri osapuolet odottavat viestinnältä. Koulutuksen pääpaino on yritysten näkökulmassa, toisaalta samat periaatteet ovat sovellettavissa myös muissa organisaatioissa.

 

Koulutuksen sisältö

Koulutuspäivässä käsiteltäviä teemoja ovat muun muassa:

 • Talousviestinnän rooli yrityksessä
  • Talousviestinnän rooli suhteessa talouteen ja viestintään, johtoon ja henkilöstöhallintoon, bisneksistä puhumattakaan. Ketä kumartaa ja ketä ohjeistaa?
 • Talousviestinnän vuosikello
  • Kvartaalitaloudesta vuosikertomukseen, Capital Market Daystä yhtiökokouskahveihin.
 • Avoimuus vai tiedotusvelvollisuus
  • Mitä on huomioitava talousviestinnässä?
  • Säännökset, salassapito ja sisäpiirit
  • Mihin vedetään rajat ja mihin ei?
 • Talousmediaa ja sijoittajasuhteita.
  • Miten palvella eri osapuolia?
  • Kuinka selvitä erilaisten odotusten viidakossa?

Koulutus on mahdollista suorittaa yksittäisenä kokonaisuutena tai osana KasvuPRO-koulutusohjelmaa.

Kenelle?

Koulutus on suunnattu viestinnän ammattilaisille, jotka haluavat syventää osaamistaan talousviestinnän hyvistä käytännöistä. Ohjelma on suunniteltu erityisesti julkisten yhtiöiden näkökulmasta, mutta koulutus soveltuu myös muiden organisaatioiden edustajille.

Kouluttajat

Päivän kouluttajina toimivat viestintäyritys Attention Communicationin hallituksen puheenjohtaja Helena Aatinen ja yrityksen toimitusjohtaja Risto Pennanen.

Helena on aiemmin toiminut muun muassa Fortumin viestintäjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä sekä viestintäjohtajana Metsäteollisuus ry.ssä sekä Metso Oyj:ssä. Ristolla puolestaan on pitkä mediakokemus muun muassa Taloussanomista ja Talouselämästä.

Hinnat ja ilmoittautuminen

Hinta
Koulutuksen hinta on ProComin jäsenille 475 euroa + alv. 24 %, muille 625 euroa + alv. 24 %. Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin sekä kahvi- ja lounastarjoilun.

Mikäli organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli suoritat KasvuPRO-kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuuden hintaan.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella viimeistään 19.2.2019. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

Kiinnostuitko KasvuPRO-valmennusohjelmasta? Kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.