Ajankohta

21.5.2021 09:00 – 21.5.2021 15:30

Paikka

Online

Järjestäjä

ProCom

Viestintäpäivä Plussa tarjoaa tietoa vastuullisuudesta strategisen viestinnän ja johtamisen näkökulmista – tule mukaan online-tilaisuuteen!

Plussa tarjoaa tietoa vastuullisuudesta!

Online-tilaisuudessa käsittelemme vastuullisuutta strategisen viestinnän ja johtamisen näkökulmista. Mukana päivässä on mielenkiintoisia asiantuntijoita sekä kiinnostavia case-puheenvuoroja niin Pirkanmaan alueelta kuin muualtakin. Tule mukaan keväiseen päivään streamin välityksellä nauttimaan Tampereen tunnelmasta ja syvennä osaamistasi sekä ymmärrystäsi vastuullisuudesta!

AJANKOHTAISTA: Viestintäpäivä Plussa järjestetään online-tilaisuutena

ProCom haluaa olla vastuullinen tapahtumajärjestäjä, ja siksi vallitsevan pandemiatilanteen takia järjestämme Plussan online-tilaisuutena. Kaikki osallistujat pääsevät nauttimaan Tampereen tunnelmasta etänä, sillä päivä striimataan Ravintola Kuumasta, Plussan Tampere-studiosta, jossa moderaattori Sean Ricks kuljettaa meidät läpi päivän. Online-toteutuksessa osallistujat pääsevät myös verkostoitumaan ja tapaamaan kollegoita keskipäivän vastuullisuuden työpajassa. Olemme muodostaneet päivän kolmesta eri teemakokonaisuudesta, jotka tekevät siitä takuuvarmasti inspiroivan ja mielenkiintoisen kotitoimistolta käsin. Huom! Ilmoittautumislomakkeella on vielä näkyvissä myös live-osallistumisen vaihtoehto, mutta ainoa osallistumismuoto on nyt online.

Tapahtumassa luvassa muun muassa:

  • avauspuhujana teemalla Vastuullisuus strategisessa viestinnässä ja johtamisessa Pauligin vastuullisuus- ja viestintäjohtaja Kaisa Lipponen
  • vastuullisuuden tulevaisuuden suuntaa, trendejä ja vaatimuksia viestijöille käsittelee Lappeenrannan yliopiston vastuullisuusviestinnän tutkija Laura Olkkonen 
  • Sitran viestinnän ja yhteisösuhteiden asiantuntija Anna Solovjew-Wartiovaara alustaa megatrendeistä ja toisenlaisten tulevaisuuksien rakentamisesta
  • Tam-Silkin toimitusjohtaja Tuomo Saarni kertoo kuinka yhteiskunnallinen yritys luottaa kotimaisuuteen ja menestyy omalla toimialallaan
  • vastuullisuuden työpajassa pääsemme siirtymään sanoista tekoihin! Työpajan vetää Third Rockin Sari Kuvaja
  • päivää moderoimassa tamperelainen toimittaja Sean Ricks
  • ja paljon muuta mielenkiintoista: parhaita käytäntöjä, asiantuntijapuheenvuoroja, tamperelaisia menestystarinoita ja verkostoitumista osallistujien kesken!

Osallistumalla tapahtumaan saat uusia käytäntöjä työsi tueksi ja pääset mukaan ajankohtaiseen viestintäseminaariin, jonka keskustelua käydään aktiivisesti sosiaalisen median kanavissa perjantaina 21. toukokuuta.

Tapahtuman toteuttaa ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry. Yhteistyössä tapahtumaa toteuttamassa ovat Tampereen aluejaos sekä yhteistyökumppani Filmlike.

 

Aika: perjantai 21.5.2021 klo 9–15.30

Paikka: Ravintola Kuuma, Tampere & online

 

Lisää päivästä voit lukea täältä >>

 

Puheenvuorot

Vastuullisuus strategisessa viestinnässä ja johtamisessa

Kaisa Lipponen, viestintä- ja vastuullisuusjohtaja, Paulig

 

Kohti tulevaa – mihin vastuullisuusviestintä on menossa?

Laura Olkkonen, vastuullisuusviestinnän tutkija, LUT-kauppakorkeakoulu

 

Megatrendit ja toisenlaisten tulevaisuuksien rakentaminen

Anna Solovjew-Wartiovaara, asiantuntija, viestintä ja yhteistyösuhteet, Sitra

 

Vastuullisuuden työpaja – puheista käytäntöön

Sari Kuvaja, vastuullisuuden johtaja, osakas ja hallituksen puheenjohtaja, Third Rock

 

Case Tam-Silk –​ yhteiskunnallinen yritys luottaa kotimaisuuteen

Tuomo Saarni, toimitusjohtaja, Tam-Silk Oy

 

Tampereen Ratikan käyttöönoton viestintä –​ ​Vastuullisia valintoja

Sari Mäkelä, viestinnän asiantuntija, Tampereen Raitiotie oy

 

Kenkäplankkitehtaasta ympäristöjohtajaksi – Case: Kiillon Lupaus ympäristölle

Laura Heinovaara, viestintäpäällikkö, Kiilto

 

 

Osallistumismaksu

Osallistuminen online: 275 € / 335 € jäsen /ei-jäsen (+alv 24 %)
Osallistuminen livenä: 325 € / 385 € jäsen / ei-jäsen (+alv 24 %)

 

Ole Early Bird!

Kun ilmoittaudut 31.3.2021 mennessä, saat osallistumisesta -15 % alennuksen.

 

Tule porukalla!

Jos organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi, saavat kaikki tapahtuman hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

 

Peruutusehdot

Viimeinen peruutuspäivä on kaksi viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto tapahtumaan on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.