Ajankohta

11.9.2019 16:00 – 11.9.2019 18:00

Paikka

ProComin toimisto, Kasarmikatu 23 A 5, Helsinki

Ilmoittautumistilanne

Melkein täynnä

Median murroksen myötä sosiaalisesta mediasta on tullut uusi asiantuntijaviestinnän areena. Murros on myös haastanut tutkijat, asiantuntijat ja kaikki tutkitun faktatiedon puolustajat: enää ei pärjää akateemisen tittelin, aseman tai kokemuksen tuoman auktoriteetin turvin.

Faktat nettiin – Asiantuntijaviestintä sosiaalisessa mediassa -kirjan (Gaudeamus, elokuu 2019) kirjoittajat Petro Poutanen ja Salla-Maaria Laaksonen saapuvat Tiede- ja teoriajaoksen syksyn ensimmäiseen tapaamiseen esittelemään uutta kirjaansa ja kertomaan oppejaan, miten asiantuntijat voivat pärjätä tehokkaasti uudessa, haasteellisessa vuorovaikutusympäristössä.

Mitä tehokeinoja perinteinen asiantuntija voi oppia kokemusasiantuntijalta? Millä tavalla osallistua kuumiin verkkodebatteihin asiantuntijana ja välttää pahimmat karikot korrektisti? Miten kertoa faktoista vetovoimaisesti? Petro ja Salla ovat haastatelleet kirjaansa varten suomalaisia akateemisia asiantuntijoita, jotka ovat ottaneet sosiaalisen median kanavat onnistuneesti käyttöönsä.

Petro Poutanen on yrittäjä ja tutkija, joka on valmentanut ja opettanut asiantuntijaviestintää, vaikuttamistaitoja sekä sosiaalisen median käyttöä useiden vuosien ajan.
Salla-Maaria Laaksonen on tutkijatohtori Helsingin yliopiston Kuluttajatutkimuskeskuksessa valtiotieteellisessä tiedekunnassa.

Tervetuloa aloittamaan Tiede- ja teoriajaoksen syyskausi faktojen parissa!

Aika: Ke 11.9.2019 klo 16.00–18.00
Paikka: ProComin toimisto, Kasarmikatu 23 A 5, Helsinki

Tilaisuus on avoin ja maksuton ProComin jäsenille. Lämpimästi tervetuloa! 

Tilaisuutta on mahdollista seurata myös LIVE-streamin kautta. Linkki streameihin jäsenviestissä. Streamin katsojaksi ei ole tarpeen ilmoittautua etukäteen. Tilaisuuden streamia ei tallenneta.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.