Ajankohta

2.2.2022 16:00 – 2.2.2022 18:00

Paikka

Teams

Järjestäjä

ProCom

Visuaalisen tajun tai lahjakkuuden ajatellaan usein olevan jotain myötäsyntyistä. Joillakin sitä on, toisilla taas ei. Monet myös nostavat kätensä pystyyn kuullessaan sanan visuaalisuus ja jättävät koko asian ammattilaisille. Jos visuaalisuutta ajatellaan organisaatioiden viestinnän näkökulmasta, visuaalisuus on kuitenkin ennen kaikkea ajattelua. Onnistuneet visuaaliset ratkaisut eivät tule tyhjästä. Ne vaativat paljon ajattelua ja tiimityötä, joka sitten kiteytyy visuaaliseen muotoon. Visuaalista ajattelua voikin usein kehittää, hieman paradoksaalisesti, lukemalla tekstejä ja miettimällä visuaalista todellisuutta yhdessä muiden kanssa. 

 

Professori Janne Seppänen on visuaalisen viestinnän asiantuntija ja työskentelee Tampereen yliopiston journalistiikan oppiaineessa. Hän toimii myös Polemis-yrityksensä kautta viestintäkonsulttina ja sparraa organisaatioita kehittämään medialukutaitoaan. Hän on vetänyt useita Suomen Akatemian laajoja visuaalisuuteen liittyviä monitieteisiä tutkimusprojekteja. Hän on myös kokenut journalisti. 

Kirjaudu sisään »

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.