Ajankohta

5.3.2020 09:00 – 5.3.2020 16:00

Paikka

Tapahtumatalo Bank, Unioninkatu 20, 00130 Helsinki

Hinta jäsenille

475 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

625 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Tilaa on vielä

Yritystoiminta tuottaa joka hetki suunnattoman määrän dataa. Samaan aikaan digitalisaatio on luonut täysin uudenlaisia liiketoimintamalleja ja mullistanut perinteisiä toimialoja. Tiedosta on tullut uuden ajan raaka-aine, toiminnan tehostaja, lisäarvon mahdollistaja ja myös lopputuote. Tekoälysovellukset ovat nostaneet datan hyödyntämisen liiketoiminnassa aivan uudelle tasolle.

Tietojohtamisen yläkäsitteen alla on monta toiminnan aluetta, joilla on selvä ja merkittävä kytkös organisaatioiden viestintään ja vastuullisuuteen. Tietotilinpäätös on uusi julkaisu ja prosessi, jotka tiivistävät datan merkityksen yritykselle ja sen sidosryhmille. Sen avulla kuvataan datan hankkimista ja hallintaa sekä liiketoiminnallista hyödyntämistä ja strategista johtamista.

Osana tietotilinpäätöstä OP ja Functos ovat yhdessä kehittäneet tietotasemallin, jonka avulla kuvataan yrityksen tärkeimpiin kuuluvaa prosessia eli yrityksen tietopääoman hyödyntämistä, hallintaa ja arvon kasvattamista.

Koulutuspäivässä organisaatioiden viestinnän, vastuullisuuden ja tietojohtamisen ammattilaiset pääsevät tutustumaan tietotilinpäätöksen ja tietotaseen tekemiseen. Päivän aikana käydään läpi aihealueet sekä periaatteellisella että käytännöllisellä tasolla.

Päivän sisältö

Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia aiheita:

 • Mikä on tietotilinpäätös
 • Tiedon johtaminen yrityksen strategisessa ytimessä
 • Data on vastuullisuuden uusi trendi
 • Kilpailuetu tietojohtamisen tavoitteena
 • Tietovarat voidaan hyödyntää viestinnässä
 • Tietotilinpäätös prosessina

Kouluttajat

 • Sameli Mäenpää, CDO, OP
 • Kati Ihamäki, johtaja, brändi ja vastuullisuus, OP
 • Titta Sillman, kehitysjohtaja, Taaleri
 • Arto Nuutila, Head of Information Management, OP
 • Taneli Hassinen, Senior Advisor, Partner, Functos Oy
 • Mikko Merisaari, Senior Consultant, Partner, Functos Oy

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Hinta
Koulutuksen hinta on ProComin jäsenille 475 euroa + alv. 24 %, muille 625 euroa + alv. 24 %. Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin sekä kahvi- ja lounastarjoilun.

Mikäli organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli suoritat DigiPRO-kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuuden hintaan.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella viimeistään 28.2.2020. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

Kiinnostuitko DigiPRO-valmennusohjelmasta? Kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Maksajan tiedot

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.