Ajankohta

3.9.2019 09:00 – 3.9.2019 16:00

Paikka

ProComin koulutustilat, Kasarmikatu 23A5, 00130 Helsinki

Hinta jäsenille

475 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

625 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Tilaa on vielä

Mitä tuloslaskelma, tase ja rahavirtalaskelma kertovat? Mitä kannattavuutta, vakavaraisuutta ja maksuvalmiutta kuvaavat tunnusluvut kertovat yrityksen tilanteesta? Kuinka tilinpäätösraportointi palvelee eri päätöksentekijöitä?

Koulutuspäivän aikana opit lukemaan ja tulkitsemaan yrityksen tilinpäätöstä ja strategista informaatiota. Syvennyt keskeisiin talouden tunnuslukuihin ja tilinpäätöksen sisältöön. Harjaannut talousviestinnän osaajana ja saat valmiuksia toteuttaa vaikuttavaa talousviestintää. Koulutuksen jälkeen tiedät myös, miten sijoittajat ja rahoittajat lukevat yrityksen tulosta ja mihin asioihin he kiinnittävät erityistä huomiota.

Koulutus on mahdollista suorittaa yksittäisenä kokonaisuutena tai osana KasvuPRO-koulutusohjelmaa.

Sisältö

Koulutuspäivässä käsiteltäviin teemoihin kuuluvat muun muassa:

  • Tilinpäätöksen sisältö. Mitä tuloslaskelma, tase ja rahavirtalaskelma kertovat ja kuinka ne linkittyvät toisiinsa?
  • Tärkeimmät kannattavuutta, vakavaraisuutta ja maksuvalmiutta kuvaavat tunnusluvut. Mitä nämä tunnusluvut kertovat yrityksen tilanteesta.
  • Kuinka tilinpäätös linkittyy yrityksen arvonmääritykseen?
  • Kuinka tilinpäätösraportointi palvelee eri päätöksentekijöitä, kuten sijoittajia, luotonantajia ja yrityksen johtoa?
  • Kansainvälinen kehitys tilinpäätösraportoinnissa. Kuinka IFRS raportointi poikkeaa Suomen tilinpäätösnormistosta?

Kenelle?

Koulutus on suunnattu viestinnän ammattilaisille, jotka haluavat kehittyä talousviestinnän osaajina ja oppia tulkitsemaan yrityksen tilinpäätöstä ja strategista informaatiota aiempaa paremmin.

Kouluttaja

Päivän kouluttajana toimii KTT Henry Jarva. Henry Jarva toimii laskentatoimen apulaisprofessorina Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa. Hän on opettanut tilinpäätösanalyysia, yrityksen arvonmääritystä ja kansainvälistä tilinpäätösraportointia useissa yliopistoissa. Hänen tutkimuksensa keskiössä ovat tilinpäätösinformaation ja osakkeen hinnan välinen yhteys, tuloksenjärjestely ja Corporate Governance.

Hinnat ja ilmoittautuminen

Hinta
Koulutuksen hinta on ProComin jäsenille 475 euroa + alv. 24 %, muille 625 euroa + alv. 24 %. Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin sekä kahvi- ja lounastarjoilun.

Mikäli organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli suoritat ProComPRO-kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuutesi hintaan.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella viimeistään 27.8.2019. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Huom! ProComin jäsen, varmistaaksesi koulutuksen osanottajamaksun jäsenhintaan, muistathan kirjautua jäsensivuille alla olevasta linkistä.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

Kiinnostuitko KasvuPRO-koulutuskokonaisuudesta? Kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

Kirjaudu sisään »

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Maksajan tiedot

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.