Ajankohta

19.9.2019 09:00 – 19.9.2019 16:00

Paikka

ProComin koulutustilat, Kasarmikatu 23 A, 2. krs

Hinta jäsenille

475 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

625 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Tilaa on vielä

Strategiat eivät muutu eläväksi, jos ne eivät herätä minkäänlaisia tunteita. Viestintä on vahva keino strategian elävöittämisessä - ja koko organisaation tunneilmaston johtamisessa.

Miten viestinnässä voitaisiin entistä paremmin huomioida tunnevaikutukset? Entä miten viestinnän ammattilaiset voivat tukea johtoa ja esimiehiä omassa viestinnässään? Miten viestintäammattilaiset itse hallitsevat tunteitaan paineiden ja muutosten keskellä?
Tämän valmennuspäivän aikana pureudumme viestinnän ja tunnejohtamisen yhteyksiin. Opimme, mitkä tunteet ovat erityisen tärkeitä viestinnässä. Opit keinoja, joilla strateginen viestintä tehdään eläväksi, mieleen jääväksi ja tunteita herättäväksi. Saat vinkkejä, miten innostat ja sitoutat sidosryhmiä mukaan viestintään ja keinoja myös omien tunteiden käsittelemiseksi.

 

PÄIVÄN SISÄLTÖ

9.00 Johdanto: tunnetaidot ja viestintä

- Tunnetaidot: mitä ja miksi?

- Viestinnän keskeisimmät tunteet

- Tunteita herättävä (strategia)viestintä

12.00 Lounas

13.00 Tunnetaidot viestinnän apuna

- Miten käsittelen omia tunteitani?

- Keinoja sidosryhmien tunneherättelyyn

- Parhaat vinkit ja käytännöt tunteita herättävään viestintään

 

Päivä koostuu lyhyistä alustuksista, pienimuotoisista demonstraatioista, harjoituksista ja yhteisistä keskusteluista.

 

PÄIVÄN VALMENTAJA

Päivän valmentajana toimii Jarkko Rantanen. Jarkko on työelämän tunnetaitoihin ja organisaatioiden tunneilmaston kehittämiseen erikoistunut psykologi, tietokirjailija ja suosittu valmentaja. Hän on työskennellyt pitkäjänteisesti työelämän tunnetaitojen kehittämisen parissa, ja on kirjoittanut työelämän tunteista kaksi kirjaa. Jarkon mottona on ”Yrityskulttuuri muuttuu hitaasti. Tunneilmasto voi muuttua nopeasti.”

Katso Jarkon esittelyvideo: https://vimeo.com/285995539
Katso lisää: LinkedIn
www.jarkkorantanen.com

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Hinta
Koulutuksen hinta on ProComin jäsenille 475 euroa + alv. 24 %, muille 625 euroa + alv. 24 %. Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin sekä kahvi- ja lounastarjoilun.

Mikäli organisaatiostasi osallistuu kaksi tai useampi, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 15 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli suoritat ProComPRO-kokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuutesi hintaan.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella viimeistään 12.9.2018. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Huom! ProComin jäsen, varmistaaksesi koulutuksen osanottajamaksun jäsenhintaan, muistathan kirjautua jäsensivuille alla olevasta linkistä.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

Kiinnostuitko MuutosPRO-valmennusohjelmasta? Kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Maksajan tiedot

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.