Ajankohta

12.4.2018 14:30 – 12.4.2018 16:00

Paikka

Mainostoimisto Hurraa, Friisilän verstaat, Hulvelankatu 35, Raisio

Järjestäjä

ProCom: Turun aluejaos

Ilmoittautumistilanne

Tilaa on vielä

 

Mitä kaikkea verkkouudistuksessa pitäisi tänä päivänä ottaa huomioon? Teemaan johdattelee lyhyesti Mainostoimisto Hurraan viestintäjohtaja Mari Koivunen, minkä jälkeen luvassa yleistä keskustelua verkkouudistuksista ja muusta verkkomaailmaan liittyvästä.

Tilaisuudessa on myös aikaa tehdä yhteinen pika-analyysi yhdestä verkkosivustosta. Jos haluat tuon sivuston olevan sinun, ilmoita sivustosi osoite Marille etukäteen (mari@hurraa.fi). Valmistaudu myös paljastamaan kolme mielestäsi loistavaa verkkosivustoa.

Aika: 12.4.2018 klo 14:30-16.00
Paikka: Mainostoimisto Hurraa, Friisilän verstaat, Hulvelankatu 35, Raisio

Ajo-ohje: Turusta päin tultaessa aja Raision keskustan ohi ja käänny oikealle ennen Hesburgeria. Aja Hulvelankadun päähän, missä on pysäköinti. Kadun päässä olevan aukion vasemmalla laidalla kulkee pyörätie. Kävele sitä muutama metri ja mene oikealla olevasta Friisilän verstaiden portista sisään. Mainostoimisto Hurraa on pihapiirissa vasemmalla, navetan alakerrassa. Bussilla Turusta päin tultaessa lähin pysäkki on Hesburgerin jälkeen

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautu mukaan joko tapahtumakalenterin kautta tai jaoksen Facebook-ryhmän tapahtumassa 9.4. mennessä. Tilaisuus on avoin ja maksuton ProComin jäsenille.

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.